FAQ

Urheilufarmakologian maksu vuonna verkkokauppa alexiouhotel.com on 100% ennakkoon maksettu. Steroidikaupassamme ei ole vähimmäistilausta.

Tavaroiden toimitus suoritetaan postitse Suomi

 1. Kun olet valinnut tarvittavat anaboliset lääkkeet, sivulla ”Tarkista” paketin lähettäminen on välttämätöntä, sillä vastaanottajan nimi, työpostilaatikko (sähköposti), puhelinnumero, osoite ja paikkakunta on täytettävä. Voit myös lisätä tilaukseesi tarvittaessa kommentteja tai selvennyksiä.
 2. Tavaroiden lähettäminen tapahtuu 1-2 työpäivän kuluessa maksupäivästä.
 3. Toimitus suoritetaan 5-7 päivän kuluessa vastaanottopäivästä paketit postivarastoon, jos tilaus tehdään viikonloppuna tai lomalla, paketti lähetetään heti postin avaamisen jälkeen.

Mitä myymälätakuut ovat?

Verkkoapteekkien paras takuu on asiakkaiden arvostelut. Ne löytyvät sivustomme keskustelupalstalta ja muista suosituista profiiliverkkoresursseista. Myymme vain johtavien lääkeyritysten valmistamia alkuperäislääkkeitä. Kaikki tarvittavat varmenteet ovat käytettävissä.

Onko sinulla erikoislääkäri käytettävissä?

Aloittelijoilla ei ole usein riittävästi perustietoja maataloudesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä konsultit. He ovat kaikki aktiivisia urheilijoita. Osallistuminen erilaisiin turnauksiin. Huomaa, että kaikki kuulemiset ovat ilmaisia.

Kuinka ottaa steroideja  

Kaikkia AAS-järjestelmiä on käytettävä ohjeiden mukaisesti. Nämä lääkkeet häiritsevät endokriinisen järjestelmän työtä ja yliannostusta tai muita virheitä. Voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki steroidit voidaan jakaa kahteen ryhmään: lyhyt- ja pitkävaikutteiset. Tablettivalmisteet sekä jotkut injektoitavat aineet kuuluvat ensimmäisiin. Tämä tarkoittaa, että niitä tulisi ottaa usein.

Pitkävaikutteisten lääkkeiden tilanne on erilainen. Ja niitä voidaan antaa kerran tai kahdesti viikossa. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat kaikki tabletoidut steroidit sekä winstrol. Nandrolonifenyylipropionaatti, testosteronipropionaatti ja muut. Deka, testosteronienantaatti, primobolaani ja boldenoni ovat suosituimpia pitkittyneiden joukossa.

Steroidien edut ja haitat

AAS: n eduista on huomattava:

 • Mahdollisuus lisätä tehoparametreja.
 • Nivelten tilan parantaminen.
 • Nopea lihasmassa.
 • Aktiivinen rasvavarojen polttaminen.
 • Kiihtyvyys elpymisen prosesseja.

Steroideilla on paljon enemmän positiivisia ominaisuuksia, ja nyt olemme huomanneet vain tärkeimmät. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista. Näitä ovat gynekomastia, akne, luonnollisen testosteronin synteesin estäminen, verenpaineen nousu.

Steroidimyyjiä on paljon, mutta se kannattaa ostaa meiltä. Tähän on useita hyviä syitä:

 • hinnat, joiden alapuolella Suomi myydään vain väärennöksiä
 • työntekijämme harjoittavat itse kehonrakennusta. siksi monet lääkkeet on testattu omalla positiivisella kokemuksellamme
 • tarjoamme laajan valikoiman valmistajia, mutta samalla työskentelemme vain luotettavimpien kanssa
 • väärennös – tämä on termi, jota ei voida yhdistää sivustoomme kaikin tavoin, meillä on vain alkuperäisiä tuotteita
 • toimitus tapahtuu viipymättä, työskentelemme vain luotettavien kuljetusyritysten kanssa.