Anapolon

68.00

Tuotetunnus (SKU): 1571 Osasto:

Kuvaus

Anapolon on anabolinen steroidi, joka kehitettiin 1960-luvulla osteoporoosin ja anemian hoitoon. Melko korkean anabolisen aktiivisuutensa ansiosta lääke on saavuttanut suosiota kehonrakennuksessa. Tällä hetkellä lääkettä käytetään edelleen sekä lääketieteessä että urheilussa.

Tuotteen ominaisuudet

Anapolonilla on seuraavat parametrit:

 

Vaikutusperiaate on erittäin myrkyllinen maksalle, joten annostusohjelmaa on noudatettava tarkasti.

Nielemisen jälkeen oksimetoloni kulkee maksan läpi ja pääsee systeemiseen verenkiertoon. Veren testosteronitason nousulla on positiivinen vaikutus anabolisiin prosesseihin. Anapolon pidättää kehossa vettä, mikä vähentää loukkaantumisriskiä, ​​kun liikutat suurilla painoilla, ja eliminoi myös nivelkivut.

Käytön vaikutukset

Niistä vaikutuksista, joita lääke voi saavuttaa, ovat:

  • merkittävä painonnousu;
  • lisääntynyt lujuus;
  • ihonalaisen rasvan tason lasku;
  • lisääntynyt kestävyys.

Anadrolia pidetään yhtenä tehokkaimmista suun kautta otettavista steroideista. Sovelluksen avulla voit saada jopa 15 kg massaa yhdellä kovetuksella.

Näytesyklit

Oksimetoloni soveltuu sekä yksittäisiin että yhdistettyihin sykleihin. Anadrol voidaan yhdistää seuraaviin lääkkeisiin: testosteronipropionaatti tai enantaatti, boldenoni, primobolaani. Älä missään tapauksessa saa yhdistää lääkettä muiden oraalisten AC-lääkkeiden kanssa, koska se lisää maksan kuormitusta?

Jos sykli suoritetaan ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa käyttää yksin lääkettä 50 mg: n annoksella 4-6 viikon ajan. Lääkkeen antamisen päättymisen jälkeen on tarpeen suorittaa syklin jälkeinen hoito esimerkiksi tamoksifeenin avulla.

Sivuvaikutukset

Anadrolin sivuvaikutuksia ovat:

  • maksavaurio;
  • liiallinen vedenpidätys kehossa, mikä johtaa verenpaineen nousuun;
  • gynekomastian kehitys (erittäin harvinainen);
  • akne.

Oksimetolonille on ominaista paluu ja alentunut libido. Syklin jälkeen sinun tulisi palauttaa testosteronituotantosi mahdollisimman pian PCT: n avulla.

Arvostelut

Kehonrakentajat pitävät Anadrolia parhaimpana steroidina, jos henkilön tavoite on suurin massan lisäys. Urheilulääkärit suosittelevat lääkkeen käyttöä varoen. Maksaentsyymit on tarpeen tarkistaa ottamalla testit 2 viikon välein. Oikean hypokondriumin vakavan vetokivun tai maksan vajaatoiminnan sattuessa sykli on lopetettava.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti