Asset-250

84.00

Tuotetunnus (SKU): 1564 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Omaisuus-250

Steroidilääke Sustanon on yksi suosituimmista urheilulääkkeistä, jotka sisältävät testosteroniesterien yhdistelmää. Erityisesti Sustanon sisältää 100 mg testosteronidekanoaattia, 60 mg testosteroni-isokaproaattia, 60 mg testosteronifenyylipropionaattia ja 30 mg testosteronipropionaattia. Sustanon sisältää myös elementtejä, kuten öljyä ja bentsyylialkoholia. Steroidikaupassamme voit aina ostaa Sustanonia parhaaseen hintaan

Sustanonin edut

Koska jokaisella Sustanon-valmisteen muodostavalla testosteroniesterillä on erityispiirteensä, joka on imeytymisnopeus kehossa, Sustanon auttaa ylläpitämään riittävän korkeaa anabolisten hormonien määrää elimistössä koko kuukauden ajan, mikä riittää tehokkaaseen harjoitteluun. Tärkeä on myös se, että he haluavat ostaa Sustanonia myös siksi, että tämä lääke ei vaadi erityisen usein injektioita. Yksi injektio kolmen viikon välein on usein riittävä, vaikka kokeneet urheilijat käyttävät yhtä injektiota viikossa.

Niiden ihmisten kohdalla, jotka eivät vieläkään ole varmoja Sustanonin hinnan oikeutuksesta, heitä tulisi neuvoa lukemaan Internetin ammattilaisurheilijoiden yhteisöt, joissa on taattu valtava määrä varsin vakuuttavia todisteita positiivisten muodossa. arvosteluja Sustanonin käytöstä, jonka heillä oli jo mahdollisuus ostaa. , sekä ammattilaisurheilijat että tavalliset harrastajat pitävät hahmonsa erinomaisessa kunnossa.

Pääasiassa on suositeltavaa ostaa Sustanonia juuri sen vuoksi, että sen koostumuksessa on neljä erilaista testosteroniesteriä kerralla, mutta tämä tosiasia sai aikaan ajatuksen, että Sustanon-lääke voi hyvinkin korvata täysimittaisen yhdistetyn kurssin, joka on asiantuntijoiden määräämät. Mutta valitettavasti tämä ei ole totta, koska neljä elementtiä, jotka muodostavat Sustanon-lääkkeen kehossa, muutetaan vain testosteroniksi.

Sustanonin kaltaisen lääkkeen suuren suosion kääntöpuoli on, että urheilufarmakologiamarkkinoilla on yhä enemmän mahdollista kohdata väärennöksiä. Samaan aikaan, jotta voit ostaa Sustanonin, joka on taatusti aito, sinun on kiinnitettävä huomiota erilaisiin ominaisuuksiin, jotka eroavat lääkkeen valmistajasta riippuen. Verkkokaupassamme myymme yksinomaan aitoa Sustanonia, jonka hinta on melko edullinen, koska voit helposti tarkistaa, koska kaikki myymälässämme olevat lääkkeet ovat "työskentelee".

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti