BONAVAR

46.00

Tuotetunnus (SKU): 1591 Osasto:

Kuvaus

Oxandrolone ( Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin   Searle Laboratories vuonna 1964 Anavar-tuotemerkillä. Synteettinen steroidi, jossa rengas A: n toinen hiiliatomi on korvattu happiatomilla.

Sitä käytettiin alun perin heikentyneiden HIV-tartunnan saaneiden potilaiden, anemian, palovammojen ja luiden vahvistamiseen. Pian sitä käytettiin aktiivisesti kehonrakennuksessa ja se sisältyi yksilöiden kontrollilääkkeiden luetteloon.

Anabolinen vaikutus:

  • Lihasten helpotuksen ja kiinteyden parantaminen (oksandrolonin päätoiminto)
  • Lisääntynyt vahvuus
  • Polta rasvaa
  • Lisääntynyt kasvuhormonitaso

Oxandrolonia ei käytetä lihasten kasvuun. Sen pääasiallinen vaikutus on luoda helpotusta ja vähentää ihonalaisen rasvan kerrosta.

Käyttö ja annostus:

Anavar-soolokurssin kesto on 6-8 viikkoa. Suurin normaalisti siedetty päiväannos on 80 mg jaettuna kolmeen annokseen. Aloita annoksella 20 mg / päivä jakamalla annos kahteen annokseen. Viikon jälkeen annos nousee 40 mg: aan päivässä.

Kaksi päivää Anavar-käytön loputtua sinun tulisi juoda Tamoxifen 10mg / day -kurssi 1-2 viikkoa oman testosteronituotannon palauttamiseksi.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa:

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja joidenkin sivuvaikutusten välttämiseksi, on suositeltavaa sisällyttää voimakkaasti androgeeniset lääkkeet sykliin:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteroni

Kun Anavar yhdistetään muihin lääkkeisiin, keskimääräinen annos on 40 mg / vrk. Anavar-syklit yhdessä muiden lääkkeiden kanssa auttavat sinua paitsi saamaan helpotusta myös saamaan lihasmassaa.

Sivuvaikutukset:

Vähentynyt libido, jatkuvasti suurina annoksina, oman testosteronin tuotannon estäminen, verenpaineen nousu, päänsärky, pahoinvointi on mahdollista. Haittavaikutukset ovat harvinaisia ​​ja Anavaria pidetään yhtenä turvallisimmista steroideista.

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti