Choriomon 5000iu

40.00

Tuotetunnus (SKU): 1569 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Choriomon 5000iu

 

Gonadotropiini (HCG) Gonadotropiini

Jos olet kehonrakentaja, joka käyttää tai on käyttänyt vaihtovirtaa ja etsit luotettavaa tapaa ylläpitää tai palauttaa lisääntymisjärjestelmän terveys ja toiminnot, saatat löytää gonadotropiinin (ihmisen koriongonadotropiini – hCG) hyödyllisen. Koska koriongonadotropiini kykenee palauttamaan kivesten koon ja toiminnallisuuden, mikä sallii testosteronin ja siemennesteen tuotannon toiminnan normalisoinnin palauttaen samalla oman LH- ja FSH-tuotannon.

Voit ostaa gonadotropiinia (HCG) gonadotropiinia turvallisesti ja helposti kaupastamme.

Monet AC: tä käyttävät ihmiset ovat siirtymässä HCG-injektioihin. Ja se todella auttaa monia miehiä palauttamaan tai vahvistamaan kivesten toimintaa. Sitä myydään pakastekuivatussa jauhemuodossa, joka laimennetaan sitten injektoitavalla vedellä. Tämä kaava toimii kuin kehon oma hormoni LH (luteinisoiva hormoni) ja lisää testosteronitasoja kehossa.

Vaikutusmekanismi

Hormoni toimii, vaikka luonnollinen LH voi puuttua (tai puuttua) ihmiskehossa. Miehillä on taipumus luottaa hCG: hen pitääkseen kiveksensä toiminnassa steroidien käytön aikana, noin 500 U gonadotropiinia kahdesti viikossa voi stimuloida kiveksiä riittävästi estääkseen niiden surkastumisen, kun ne altistuvat steroideille. Ilman hCG: tä steroidien käyttö johtaa kivesten atrofiaan, joka AS: n lopettamisen jälkeen johtaa niiden toiminnan pitkään palautumiseen samanaikaisesti alhaisella testosteronitasolla ja alhaisella hedelmällisyydellä (ja tämä johtaa masennukseen, huonoon mielialaan, lihasmassan menetykseen) ja vähäinen seksuaalinen halu tai impotenssi). Tätä lääkettä käytetään myös AS-kurssien välillä tai kun niiden käyttö lopetetaan (paranemisen helpottamiseksi osana monimutkaista PCT: tä).

Muut ihmiset voivat käyttää tätä tuotetta edistääkseen nopeaa ja kestävää laihtumista. Injektioon on yleensä liitettävä tiukka ruokavalio. On kokeellista näyttöä siitä, että koriongonadotropiinin ruokavalion saanti voi auttaa ylläpitämään lihasmassaa, mikä parantaa kehon koostumusta ja nopeuttaa rasvanpolttoa korkean testosteronitason vuoksi.

Tämä lääke on luotu stimuloimaan ovulaatiota naisilla ja hoitamaan toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien alikehitystä miehillä sekä normalisoimaan testosteronituotantoa hypogonadotrooppisessa hypogonadismissa, viivästyneessä seksuaalisessa kehityksessä jne. Kehonrakennuksessa tällä lääkkeellä on sovellettu toiminto ja se on mukana kivesten toimivuuden ylläpitämisessä steroideja käytettäessä.

Yksinkertaisessa muodossa testosteronin tuotantojärjestelmä näyttää tältä:

  •  Gonadoliberiinin tuotanto hypotalamuksessa;
  • Gonadoliberiinin vaikutus aivolisäkkeeseen sekä LH: n ja FSH: n tuotantoon;
  •  LH: n ja FSH: n vapautuminen vereen ja kivesten aktivoituminen;
  •  kivesten tuottama testosteroni ja siemenneste;

Kun steroideja otetaan, tämä mekanismi lakkaa toimimasta, korkea steroiditaso ilmoittaa hypotalamuksesta ja aivolisäkkeestä lopettamaan GnRH: n, LH: n ja FSH: n tuotannon, jolloin kivekset jäävät ilman työn päästimulaattoreita. Tässä tapauksessa gonadotropiini korvaa LH: n ja FSH: n, jolloin voit säilyttää kivesten toiminnallisuuden.

On tärkeää huomata, että riittävä kilpirauhashormonipitoisuus vaikuttaa herkkyyteen LH: n ja FSH: n (samoin kuin gonadotropiinin) vaikutuksiin, jos niiden taso on matala, riippumatta siitä, kuinka korkea LH: n, FSH: n tai hCG: n ulkopuolelta annettuna testosteronitaso pysyy alhaisena tai nousee erittäin huonosti.

Kuinka käyttää HCG: tä?

Tyypillisesti hCG-injektiot ovat tehokkaampia hormonikorvaushoidossa kuin testosteroni-injektionesteet siittiöiden tuotannon ja terveellisen kiveksen koon ylläpitämiseksi. Testosteroni tarjoaa etuja, mutta sillä on myös haittoja, koska se voi aiheuttaa hedelmällisyysongelmia ja alentaa hedelmällisyysastetta miehillä.

Siten gonadotropiinin (HCG) ostaminen gonadotropiini normalisoi sukuelimiesi toimintaa.

Useimpien asiantuntijoiden mukaan on parasta käyttää hCG: tä syklissä sen varmistamiseksi, että kivekset voivat pysyä toiminnallisina ja reagoida aktiivisesti luteinisoivaan hormoniin steroidien poistamisen jälkeen.

Lisäksi tämä strategia auttaa pitämään kivekset normaalilla alueella ja tarjoaa lisää testosteronitasoja, koska hCG stimuloi testosteronin tuotantoa. Niiden, jotka käyttävät HCG: tä laihduttamiseen, on pysyttävä HCG: ssä ja vähäkalorisessa ruokavaliossa kalorien polttamisen maksimoimiseksi. Lisäksi on huolehdittava riittävän nesteytyksen ylläpitämisestä kuivumisen välttämiseksi hCG-hoidon aikana ei-toivottujen sivuvaikutusten riskin vähentämiseksi.

Kuinka laittaa hCG?

Tämä hormoni ruiskutetaan ihon alle (ihon yläkerros) tai lihaksiin. Niiden, jotka haluavat antaa tämän hormonin kotona, tulisi tietää, miten se tehdään oikein ja turvallisesti. Youtubessa on monia videoita siitä, miten pistät oikein ja turvallisesti.

Vastaanotto

HCG tulisi ottaa 500 U: n steroidihoidolle kahdesti viikossa, jos hän ei ole kurssilla, syklin jälkeinen hoito HCG: llä (M.Scullyn mukaan) tarkoittaa sen injektioita 2000 U: n annoksena joka toinen päivä kun käytät Clomidia tai tamoksifeenia 3 4 viikon ajan. Tarkempia tietoja saat asiantuntijoiltamme.

Tieto on paras suojasi huonoja kokemuksia vastaan. Jos sinulla on kysyttävää, saat ilmaisen neuvonnan asiantuntijoiltamme. Älä koskaan ota hCG: tä, jos sinulla on taipumusta tromboosiin (se voi lisätä verihyytymien muodostumista).

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti