CLOMID

27.00

Tuotetunnus (SKU): 1577 Osasto:

Kuvaus

Klomifeenisitraattia ehdotetaan ostettavaksi aineeksi estrogeenireseptoreihin kohdistuvaa selektiivistä toimintaa varten. Mitä tulee estrogeenireseptoreihin, jotka sijaitsevat aivolisäkkeessä ja munasarjoissa, trifenyylietyleeniryhmän lääkkeellä on estävä vaikutus.

Tämän seurauksena estrogeenien ja hypotalamuksen välinen negatiivinen palautemekanismi estyy. Vielä tärkeämpi prosessi tapahtuu matkan varrella: klomifeenisitraatti stimuloi hypotalamuksen gonadoliberiinin erityksen lisääntymistä. Tämän seurauksena aivolisäke tuottaa enemmän luteinisoivaa hormonia prolaktiinia ja follikkelia stimuloivaa hormonia, ja testosteronia tuottaa kivekset (kivekset). Huomaa, että lääkkeen vaikutus ei vaikuta suoraan estrogeenipitoisuuteen veressä.

Mikä on lääkkeen käytön merkitys

Lääkkeen harkitut ominaisuudet ovat osoittaneet olevan kysyntää tapauksissa, joissa käytetään anabolisia androgeenisiä steroideja. Itse asiassa steroidikurssin seurauksena keho vähentää huomattavasti luonnollisen testosteronin tuotantoa, joten klomifeenisitraatti on erittäin tärkeä miehille. Se auttaa tuomaan luonnollisen testosteronin erityksen vaaditulle tasolle, mikä auttaa elvyttämään seksuaalista toimintaa, lisäämään libidoa ja palaamaan normaaliin seksuaalisen toiminnan rytmiin. Jopa anabolisten androgeenisten steroidien vaikeimpien jaksojen jälkeen, jotka vaikuttavat vakavasti kehon tiettyihin toimintoihin, klomifeenisitraatti selviytyy onnistuneesti seksuaalisen toiminnan normalisoitumisesta testosteronin lisäämiseksi kahden tai kolmen kuukauden kuluessa.

Kuinka Clomidia suositellaan ottamaan osaksi syklin jälkeistä kuntoutushoitoa

Lääkkeellä on kapea soveltamisala. Sitä käytetään pääkomponenttina syklin jälkeinen hoito , alkaa käyttää vasta sen jälkeen, kun tärkeimpien anabolisten androgeenisten steroidien poistaminen kehosta on päättynyt. Tämä on tärkeä edellytys klomifeenin käytölle ja tae vaikutuksen tehokkuudesta. Klomifeenisitraatti, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin tamoksifeeni , jota käytetään samankaltaiseen tarkoitukseen, voidaan käyttää minkä tahansa steroidikurssin jälkeen. Tämä on etu tamoksifeeniin verrattuna, koska syklin jälkeinen hoito anabolisten androgeenisten steroidien käytön yhteydessä, joilla on progestiiniaktiivisuutta ( nandrolonit ja trenbolonit) voidaan tehdä vain tämän estrogeenireseptorin salpaajan (tai harvoin käytetyn toremifeenisitraatin) kanssa.

Klomifeenisitraatin käyttöohjeet sallivat tällaisen käytön, koska sivuvaikutusten suhteen ei ole vaarallista yhteyttä progesteronireseptoreihin.

Haittavaikutuksia lääkkeen käytössä

Lääkkeen käyttö voi johtaa kielteisiin sivuvaikutuksiin:

  • insuliinin kaltaisen kasvutekijän (IGF-1) erityksen estäminen;
  • sukupuolihormoneja sitovan globuliinin tason nousu;
  • kivesten toiminnan suora tukahduttaminen;
  • estrogeenipitoisuuden moninkertainen kasvu;
  • näköhäiriön ulkonäkö (jos sitä käytetään pitkään.

Kuinka klomifeenisitraattia käytetään kehonrakennuksessa

Hoidon alkamista syklin jälkeen on syytä tehdä analyysi todellisen testosteronitason määrittämiseksi ja sitten palauttaa hypotalamuksen aivolisäkkeen optimaalinen toiminta. kivesten kaari. Palautumishoidon kesto määräytyy sen mukaan, kuinka paljon aivolisäkkeen toimintaa estettiin. Yleensä se on kahdesta viiteen viikkoon.

Ei ole väliä missä klomifeenisitraattia myydään, apteekissa tai urheilufarmakologisia tuotteita toimittavassa verkkokaupassa, mutta ostetun lääkkeen laatuun on luotettava.

Helppoa kurssia varten sinun tulee ostaa lääke määrällä, joka riittää ottamaan 50 mg kahden ensimmäisen viikon ajan ja 25 mg seuraavien kahden viikon ajan.

Keskivaikeudessa päivittäisen 50 mg: n saannin kesto clomid kaksinkertaistuu. Jos joudut käymään läpi anabolisten androgeenisten steroidien vaikean kulun, kannattaa ostaa laadukasta Anfarm Hellas -klomidia, jonka tuottaa kreikkalainen lääkeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1967. Se otetaan päivittäin 100 mg: lla kuukauden ajan, minkä jälkeen annos puolitetaan kahden viikon välein.

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti