Dbol 20 (Methandienone)

42.00

Tuotetunnus (SKU): 1554 Osasto:

Kuvaus

 

 

Dbol 20 (methandienone)

Dbol 20 on melko vahva anabolinen steroidi, ruiskeena annettava methandienone Spectrum-Pharmalta (Eurooppa). Kuten muiden valmistusyritysten vaikuttavan aineen analogit, kehonrakennuksessa sitä käytetään pääasiassa voimaa ja massankeräyskursseissa, kun harjoittelija joutuu saavuttamaan voiman nopean kasvun ja vastaavan lihasten kasvun.

Dbol 20: n kuvaus

Methandienone, lääkkeen vaikuttava aine, on yksi ensimmäisistä anabolisista steroideista, joka ilmestyy lääkemarkkinoille. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1958 tuotenimellä Dianabol, saatavana 5 mg: n tabletteina, ja se oli tarkoitettu yksinomaan lääkekäyttöön. Mielenkiintoinen tosiasia: 1900-luvun 60-luvulle asti sitä ei pidetty lainkaan urheiludopingina, joten urheilijat eivät sitä kieltäneet.

Dbol 20: n vaikutus ilmaistaan ​​ensisijaisesti nopeassa lihasmassassa, mikä vastaa vahvuusindikaattoreiden kasvua, suorituskyvyn kasvua ja antikatabolista vaikutusta. Lääkkeen toissijaisiin vaikutuksiin kuuluvat lisääntynyt ruokahalu, nopeutunut toipuminen ja luustojärjestelmän vahvistuminen.

Dbol 20: n sivuvaikutukset voivat olla androgeenisiä tai estrogeenisiä. Kurssin aikana haittavaikutukset, kuten akne, ärtyneisyys, rasvainen iho, vedenpidätys, kivesten surkastuminen, kohonnut verenpaine, gynekomastia ja jotkut muut ovat mahdollisia.

Huomaa: Injektoitavat methandienone-lääkkeet, kuten Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) valmistajalta (Spectrum-Pharma), eivät ole uusia kotimaan lääkemarkkinoilla, mutta kaikki eivät ymmärrä eroa niiden ja steroiditablettien (kapselien) välillä. Lyhyesti sanottuna injektioilla odotetaan olevan suurempi biologinen aktiivisuus. Tämä, lukuun ottamatta vapautumismuotoa ja antotapaa, on niiden suurin ero suun kautta otettaviin analogeihin.

Ketä voit suositella Dbol 20 (nimi tulee ”Dbol 20”)? Mahdollisesti sekä miehillä että naisilla, joilla on vaihteleva kokemus urheilufarmakologiasta. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista! Kehon maskulinisoinnin välttämiseksi (lisääntynyt aggressiivisuus, klitoriksen lisääntyminen, kehon ja kasvojen karvankasvu, muut oireet) urheilijoiden on noudatettava vähimmäisannosta – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) päivässä tai joka 2 päivää.

Dbol 20 Hinta

Dbol 20: n pääasiallinen käyttö urheilutarkoituksiin on pitkäaikaisia ​​yhdistelmäkursseja, joiden vaikeusaste vaihtelee. Lääke yhdistetään tehokkaasti steroideihin ja peptideihin, joilla on erilaisia ​​loppuvaikutuksia, testosteronipropionaatista kasvuhormoniin, jota harjoittelijat käyttävät aktiivisesti.

Seuraavaksi tarkastelemme kahta esimerkkiä yhdistetyistä kursseista, suhteellisen turvallisia ja tehokkaita, joiden tarkoituksena on lisätä voimaa ja lisätä lihaksia:

1. Dbol 20 (50-100 mg päivässä) + testosteronisypionaatti (valitse haluamasi tuotemerkki, 600-800 mg viikossa) 6-8 viikon ajan. Muita lääkkeitä: testosteronipropionaatti (100 mg joka toinen päivä 2-3 viikon ajan, poistuminen kurssilta), tamoksifeeni (20-30 mg päivässä 3 viikon ajan, syklin jälkeinen hoito).

2. Dbol 20 (50-100 mg päivässä) + seos testosteroniestereitä (valitse haluamasi tuotemerkki 3 päivän välein 250 mg) + nandrolonidekanoaatti (valitse valitsemasi tuotemerkki, 500 mg viikossa) 8- 10 viikkoa … Lisälääkkeiden lisäksi poistumiseen ja syklin jälkeiseen hoitoon voidaan tarvita myös mesterolonia (tavaramerkki Proviron ja muut), anastrotsolia (tavaramerkki Anastrozolos ja muut), jopa hCG: tä (tavaramerkki Choragon ja muut).

Dbol 20: n optimaalinen annos urheilijalle valitaan erikseen, mutta pääsääntöisesti se ei ylitä 50-100 mg (1-2 ml) päivässä tai joka toinen päivä. Lääke valmistetaan öljypohjaisesti ja vaatii parenteraalista (lihaksensisäistä injektiota) antamista.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti