Deca Durabolin

92.00

Tuotetunnus (SKU): 1567 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Deca Durabolin

 

 

 

Deca Durabolin on steroidilääke, joka on saavuttanut erityisen suosion kehonrakentajien keskuudessa. Verrattuna muihin vastaaviin steroideihin, Durabolinilla on alhainen androgeeninen vaikutus kehoon ja sillä on korkea anabolinen vaikutus. Tämän steroidin aktiivinen komponentti on nandrolonidekanoaatti. Lääke valmistetaan ampulleissa, joiden kapasiteetti on 2 ml, annos on 100 mg / ml. On erittäin ongelmallista ostaa Deca Durabolin apteekista ilman reseptiä, tai melkein mahdotonta, mutta danabola-verkkosivustolla, kun tilaat lääkettä, reseptiä ei vaadita. Monet, jotka ovat jo testanneet steroidin toimintaa, olivat tyytyväisiä vaikutukseen Internetiin lähetettyjen arvostelujen perusteella.

 

Kehossa ollessaan lääke stimuloi proteiinien hajoamista, mikä luo positiivisen typpitasapainon. Tämän seurauksena lihasten kasvu kiihtyy ja luukudos vahvistuu. Yksi lääkkeen päätehtävistä on lisätä kestävyyttä, vahvuusindikaattoreiden aktiivisuutta, stimuloida kehon nopeinta palautumista. Edellyttäen, että lääkettä käytetään suositelluilla annoksilla, voidaan olla varma sen ehdottomasta turvallisuudesta ihmiskehon sisäelinten ja järjestelmien toiminnassa.

 

Lääkkeen käyttötavat ja historia

Ensimmäistä kertaa lääkkeen hyödyllisiä ominaisuuksia alettiin käyttää kuusikymmentäluvun alkupuolella. Tuolloin sitä käytettiin ennaltaehkäisyyn ja sairauksien hoitoon. Mutta jonkin ajan kuluttua paljastettiin myös useita hyödyllisiä ominaisuuksia ihmisille, jotka harrastavat aktiivisesti urheilua. Lääkkeen aktiivisilla mikroelementeillä, kuten kävi ilmi, oli vaikutusta parantamaan vahvuusindikaattoreita, nopeuttamaan lihasmassan rekrytointia ja nopeuttamaan kehon palautumista pitkittyneen fyysisen rasituksen jälkeen.

Tällä injektiolla voit nopeuttaa massan kasvua. Se on massan lisäys, joka lisää voimakkuuden indikaattoreita, rakentaa kauniin lihasten helpotuksen eikä samalla aiheuta reaktioita, jotka voivat valitettavasti vaikuttaa kehon terveyteen.

Lääkkeen käyttö poikkeamatta suositelluista annoksista voidaan havaita miesten seksuaalisten ominaisuuksien lisääntyminen. Tällä voi kuitenkin olla negatiivinen vaikutus androgeenisen mieshormonin tuotantoon. Siksi nuoria, jotka päättävät ostaa tämän lääkkeen, neuvotaan neuvottelemaan lääkärin kanssa ennen vierailun aloittamista.

 

Ihmiskunnan kauniin puoliskon edustajien tulisi ottaa Deca Durabolinia erittäin huolellisesti sivuvaikutusten välttämiseksi.

Monet aloittelijat, tuntemattomista syistä, olivat samaa mieltä – pistämällä Durabolinia nopeammin, kun otetaan huomioon sen alhainen hinta, voit siten nopeuttaa lihasten kasvua. Luonnollisesti tämä mielipide on väärä. Saadaksesi toivotun vaikutuksen lääkkeen käytöstä, sinun on noudatettava oikeaa ruokavaliota, osallistuttava harjoitteluun tai pelattava vain urheilua. Yllä olevia suosituksia noudattaen tavoite voidaan saavuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa.

 

Haittavaikutusten ilmentyminen ja merkinnät lääkkeen käytöstä

Valitettavasti kaikki eivät voi ottaa Deca Durabolinia. Syynä on se, että lääkkeen käyttö on vasta-aiheista ihmisillä, joilla on:

 

 

  • Yksi pahanlaatuisten kasvainten tyypistä;
  • Sydämen vajaatoiminta;
  • Kohonnut verenpaine;
  • Yliherkkyys yhdelle tai useammalle lääkkeen komponentille.

 

 

Jos jokin edellä mainituista sairauksista esiintyy, on parempi ottaa yhteyttä asianmukaiseen asiantuntijaan, ottaa testit varmistaaksesi, että lääkkeellä ei ole kielteistä vaikutusta kehoon.

Durabolin-annoksen ottaminen voi suojata sivuvaikutuksilta. Jos lääkeannokset ylitetään tarkoituksella, voi esiintyä haittavaikutuksia, kuten liiallista nesteen kertymistä elimistöön ja gynekomastiaa.

 

On myös erittäin suositeltavaa pidentää lääkkeen ottamisen kestoa ilman asiantuntijan kuulemista, koska se pysäyttää testosteronin luonnolliset prosessit. Lääkkeen ottamisen lopussa testosteronin tuotanto tulisi palauttaa ottamalla erityisiä lääkkeitä.

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti