Dianabol 25 mg

100.00

Tuotetunnus (SKU): 1565 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Dianabol 25 mg

Sen voimakkaat anaboliset ja vähäiset androgeeniset vaikutukset tekevät Dianabolista yhden kehonrakentajien ja kokeneiden urheilijoiden suosikkisteroideista. Sen avulla saavutetaan merkittäviä tuloksia, kun massa kasvaa ja vahvuus kasvaa.

Lääkettä on kahta muotoa – suun kautta ja injektiona. Jälkimmäistä ei kuitenkaan käytännössä käytetä sen korkeiden kustannusten ja alhaisen hyötysuhteen vuoksi.

Mielenkiintoinen fakta: Dianabolia on käytetty viime vuosisadalta lähtien. Ne määrättiin sekä aloittelijoille, jotka käyvät kuntosalilla, että ammattilaisille kehonrakentajille, olympiaurheilijoille.

Ominaisuudet ja vaikutukset

Ostettuaan ja alkanut ottaa varoja Balkanilta, urheilija voi:

 1. saada nopeasti lihasmassaa nopeuttamalla proteiinisynteesiä. Yhdellä Dianabol-kurssilla voit saada jopa 15% kokonaispainosta;
 2. lisätä tehoa;
 3. stimuloida elpymisen palautumista kehossa;
 4. parantaa hyödyllisten hivenaineiden ja proteiinien imeytymistä;
 5. luu- ja niveljärjestelmien vahvistamiseksi;
 6. suojaa itsesi katabolialta;
 7. vaikuttavat positiivisesti hematopoieesiin ja lisäävät erytropoietiinin määrää;
 8. lisätä ruokahalua;
 9. ja jopa polttaa ihonalaisia ​​rasvoja vähän.

Dianabolin kemiallisista ominaisuuksista voidaan erottaa 200% anabolinen ja 50% androgeeninen aktiivisuus suhteessa testosteroniin, kohtalainen toksisuus maksaan.

Neuvo: kaupastamme voit ostaa steroideja yhdistetylle kurssille Dianabolin kanssa, mikä tarkoittaa profylaksia ja syklin jälkeistä hoitoa. Jälkimmäisen voi ostaa apteekista, mutta kustannukset ovat paljon korkeammat.

Haittavaikutukset ja haitat

Dianabolin käyttö voi johtaa gynekomastiaan, akneen, hiustenlähtöön, korkeaan verenpaineeseen, maksa- ja munuaissairauksiin, nesteen kertymiseen ja jopa kivesten surkastumiseen. Kaikki tämä ilmenee kuitenkin vain yliannostusten ja väärin suunnitellun kurssin tapauksessa. Tämän välttämiseksi sinun tulee noudattaa suosituksia, harjoittaa intensiivisesti, syödä oikein ja käyttää urheiluravintoa minimoidaksesi palautumisilmiön.

Dianabolin haitoista voidaan mainita vain korkea hinta. Se on kuitenkin täysin perusteltu, kun tarkastellaan lääkkeen turvallisuutta, tehokkuutta ja tehokkuutta.

Neuvo: ennen tuotteen ostamista, tarkista terveytesi täysin ja ota yhteys lääkäriin.

Kuinka käyttää

Dianabolin ottamista koskevat säännöt ovat seuraavat:

 • kun otetaan yksin, ota enintään 5-50 mg päivässä. Erityinen arvo riippuu yksittäisistä indikaattoreista – yleinen terveys, fyysinen kunto ja kokemus farmakologiasta. Kurssin kesto ei saa ylittää 7-8 viikkoa;
 • yhdistettyjen kurssien kanssa se on hyvä yhdistää Dianabol Stanozololin, Nandrolonin tai Sustanonin kanssa kuivamassan saamiseksi. Kurssin lopussa olevaan vastaanottoon tulisi sisällyttää ylimääräinen AAS, joka vahvistaa saavutettua massaa ja tuloksia;
 • yleiset neuvot: jakaa päivittäinen annos useita kertoja, jotta hormonaalista järjestelmää ei kuormiteta, naisten tulisi ottaa korkeintaan 5 mg päivässä,

Dianabol-kurssin lopussa sinun on suoritettava syklin jälkeinen hoito. Tätä varten sinun on ostettava sopiva lääke – tamoksifeeni tai Clomid. Tämän avulla voit tasoittaa testosteronin tuotantoa.

Arvostelut

Edullisen hinnan, korkean hyötysuhteen ja turvallisuuden yhdistelmä tekee tuotteesta AAS: n suosiman sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Dianabolia käyttävät urheilijat ja painonnostajat, kehonrakentajat ja taistelulajeihin, uintiin osallistuvat urheilijat. Ja nopea poistuminen kehosta viiden päivän kuluessa antaa jopa urheilijoille mahdollisuuden ostaa tuote käytettäväksi juuri ennen kilpailua.

Nosta lihasten kasvua parantamalla samalla voimaa ja terveyttä – osta Methandrostenolone All-Steroid Storesta! Toimitusajoista ja hinnoista saat vastaavan osan.

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti