MASTERMED P 100

54.00

Tuotetunnus (SKU): 1552 Osasto:

Kuvaus

Mastermed P 100

"Masteron" on steroidi, joka otettiin käyttöön vuonna 1970. Sitä on käytetty lääketieteellisesti 20 vuoden ajan rintasyövän hoitoon, mutta sen suuren virilisointimahdollisuuden vuoksi sitä ei tällä hetkellä käytetä. 

 

Toiminnot ja myös ominaisuudet "Masteron".

 

Drostanolone on biologisilta vaikutuksiltaan samanlainen kuin dihydrotestosteroni. DHT: ssä tapahtui rakenteellinen muutos, kun metyyliryhmä lisättiin toiseen hiiliasemaan. Tämä lisää lääkkeen anabolista luonnetta ja parantaa myös hormonin vastustuskykyä luurankolihasten metaboliseen hajoamiseen. Drostanolone propionate on anabolinen steroidi, jolla on antiestrogeenisiä ominaisuuksia. 

 

Estrogeenisen aktiivisuuden puutteen lisäksi lääke ei voi olla estrogeeni ihmiskehossa. Näistä syistä sitä on käytetty rintasyövän hoitoon. Masteronin ja Nolvadexin yhdistelmä on tehokkaampi kuin kemoterapia tämän syövän hoidossa. 

 

Anti-estrogeenisten ominaisuuksiensa ansiosta se on suosittu kehonrakentajien keskuudessa. Oikein käytettynä se ylläpitää lihasmassaa hyvin kuivumisen aikana. Masteron, kuten muut steroidit, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja lisää myös lipolyysinopeutta (rasvojen hajoaminen). Tämän steroidin käyttö lisää voimaa ja kestävyyttä. Tämän myymälän päätoiminta on steroidien ja muiden lääkkeiden myynti urheilufarmakologian alalta, mikä lisää harjoittelun tehokkuutta. 

 

Toiminta "Masteron".

 

Masteronin vaikutukset näkyvät selvästi kuivumisjakson aikana. Se ei sovi lihasmassan kasvattamiseen. Kehonrakentajat käyttävät sitä kurssin lopussa rasvan hajottamiseen sekä lihasmassan pitämiseen hyvässä kunnossa. Masteron pystyy lisäämään urheilijoiden erilaisia ​​ominaisuuksia saamatta ylipainoa. Lisäksi se lisää jossain määrin palautusprosesseja.

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti