Mesterolone (Proviron) 50 mg

117.00

Tuotetunnus (SKU): 1555 Osasto:

Kuvaus

Mesteroloni (Proviron) 50 mg

Lääkkeen kuvaus

Proviron on steroidi, joka auttaa sinua saavuttamaan ihanteesi lihasten rakentamisessa nopeammin. Ei anabolisia vaikutuksia. Saatavana pillereinä, se on kätevä oraaliseen antoon. Vaikuttava aine on mesteroloni, joka on myös tämän lääkkeen epävirallinen nimi.

Käyttösuositukset

Provironia ei voi ostaa paitsi miesten sairauksien (esimerkiksi hedelmättömyyden) hoitoon, myös urheilijat voivat käyttää sitä. Kliinisiin tarkoituksiin tätä lääkettä käytetään usein ja sitä määrätään vain sukupuolikypsille miehille. Lapset eivät saa käyttää sitä, lääkäri voi määrätä naisia ​​ja on tärkeää noudattaa annostusta.

Venäjän Proviron ei ole kovin suosittu painonnostajien keskuudessa verrattuna muihin testosteronia sisältäviin lääkkeisiin. Sitä ei myöskään tulisi käyttää yleisen kuntoilun parantamiseen. Lääkkeen ottamisen aikana sinun on seurattava eturauhanen kuntoa syövän esiintymisen välttämiseksi.

Vasta-aiheet

Tärkein vasta-aihe on yksittäinen komponenttien intoleranssi ja yliherkkyys aineosille, syöpäkasvaimille. Ennen kurssin aloittamista sinun on neuvoteltava lääkärin kanssa.

Käyttösuositukset

Kuinka ottaa Proviron 50 mg? Yleensä lääkettä käytetään yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, sekakursseilla, he alkavat käyttää sitä toisesta viikosta. Sitä käytetään antiestrogeenina, eli se estää testosteronin muuttumisen naissukupuolihormoneiksi. Sinun tulisi aloittaa lääkkeen ottaminen 50 mg: lla rinnakkain aromataasin estäjien kanssa.

Lääkkeen vaikutus

Mikä on Proviron-tablettien vaikutus?

  • Ne parantavat lihaksia, antavat heille kiinteyttä.
  • Stimuloi tehoa.
  • Lisää siittiöiden määrää.
  • Kompensoi miesten sukupuolihormonien riittämätöntä eritystä.

Tämä lääke ei vaikuta sen omaan hormonituotantoon, mikä tekee siitä suositun urheilijoiden keskuudessa. Se kompensoi testosteronin puutetta ja poistaa samalla siihen liittyvät ongelmat ja haitat. Ammattilaisille kehonrakentajille tämä työkalu osoittautuu tehokkaaksi muodon ylläpitämisessä, sitä käytetään usein pitkiä kursseja varten, koska tuloksen ylläpitämiseksi riittää, että otat Proviron-välilehden. 25mg 20 Sherring Saksa pieninä annoksina – jopa 50 mg päivässä. Yhdessä ruokavalion kanssa voit menettää nopeasti rasvaa ja rakentaa lihaksia.

Lääkkeen saaminen on helppoa: voit tilata Provironin verkkokaupastamme. Sivustolla jätät pyynnön ja saat ostoksesi kumppanimme apteekista. Tämän työnkulun avulla voimme pitää kaikki lääkkeet varastossa ja tarjota niitä laillisesti. Verkkokaupan lääkityksen hinta on voimassa ja vastaa kustannuksia, jotka sinulle kerrotaan apteekissa. Apteekki antaa reseptin.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti