NPP 150

35.00

Tuotetunnus (SKU): 1556 Osasto:

Kuvaus

Nandrolonifenyylipropionaatti 100

Nandrolone-fenyylipropionaatti

Nandrolonifenyylipropionaatti (Nandrolonifenyylipropionaatti). Tämä lääke kuuluu anabolisten steroidien ryhmään. Voit ostaa Nandrolonia verkkokaupastamme. Yrityksemme on ollut markkinoilla yli kymmenen vuotta. Meillä on johtava asema painonnousulääkkeiden myynnissä, huolehdimme terveydestänne ja toimitamme vain korkealaatuisia painon säätölääkkeitä.

Yhden Nandrolone-injektion jälkeen vaikutus kestää 7-15 päivää. Sillä on heikko androgeeninen vaikutus. Aluksi sitä käytettiin valtavan määrän sairauksien ja vaivojen hoitoon, missä se osoittautui erinomaiseksi. Muiden sairauksien lisäksi se auttaa potilaita, joilla on osteoporoosi, rintasyöpä, palovammat ja lapsuuden kasvun hidastuminen.

On syytä huomata, että Nandrolonilla on toinen positiivinen laatu, josta usein puhuvat ne, jotka ottavat tämän steroidin parantamaan immuunijärjestelmän toimintaa. Vahvistamattomien raporttien mukaan se vahvistaa merkittävästi immuunijärjestelmää, joten sitä käytetään usein yleisenä tonikkona.

Osta Nandrolone

Tällä hetkellä lääkettä käyttävät urheilijat usein ennen kilpailuihin valmistautumista ja jokapäiväisessä elämässä. Se on joskus yhdistetty testosteroniin. Tässä tapauksessa injektioita on tehtävä useammin, koska tämä aine poistuu kehosta nopeimmin.

Lääkkeen positiiviset ominaisuudet:

  • proteiinin menetys soluissa vähenee;
  • uudistumisprosessi lisääntyy;
  • keho palautuu nopeasti rasituksen jälkeen;
  • vähiten kaikista lääkkeistä pitää nestettä kehossa;
  • on pieni kuormitus maksaan.

Injektiot suoritetaan tyypillisesti 3-4 päivän välein. Keskimääräinen annos on 25-100 mg injektiota kohden. Viikoittainen kokonaisannos ei ylitä 300-400 mg viikossa. On huomattava, että ennen minkään lääkkeen tai hormonin käyttöä tarvitaan asiantuntijakonsultointia sekä kaikkien annosten ja injektiosääntöjen tarkkaa noudattamista. Tämä lääke ei sovi naisille, koska se vahingoittaa naisen kehoa.

Jos tarvitset lääkettä terveydellisistä syistä tai ammattilaisurheilun yhteydessä, käy verkkokaupassamme ja osta Nandrolone Phenylpropionate tai muita keinoja kehon ja fyysisen muodon tukemiseksi.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti