Oxaver

46.00

Tuotetunnus (SKU): 1585 Osasto:

Kuvaus

Farmakologinen lääke oxaver , Moldovan lääkeyritys Vermoji perusti laajan tuotannon, joka on nopeasti saamassa vauhtia sekä kehonrakennus- ja painonnosto-faneissa että urheilullinen faniympäristössä. Oxandrolone , joka on hiukan muunnettu dihydrotestosteronin muoto, pidetään oxaver lääke. Tässä molekyylissä on tapahtunut hiiliatomin kemiallinen korvaaminen happiatomilla. Alun perin synteesiprosessin toteuttamisen jälkeen vuonna 1964, anavar oxandrolonelöysi oman sovellusalueensa olennaisena osana osteoporoosin ja anemian lääkehoitoon. Mukaan lukien anavar, se oli käytetään aktiivisesti ruumiin palauttamiseen loukkaantumisten, mustelmien ja palovammojen jälkeen.

Oxaver, arvostelut joista suurin osa on innostuneita ja innostuneita, kuuluu farmakologisen koostumuksensa suhteen yhden tehokkaimpien anabolisten steroidien luokkaan. Oxaver, saatavana anabolisten steroidien erikoisliikkeestämme, estää kortisolihormonin reseptorit. Yllä oleva hormoni toimii provosoivana tekijänä rasvasolujen kerrostumisessa ja lihasmassahäviössä. Edellä esitettyjen tosiseikkojen perusteella voimme päätellä, että ottamalla lääkettä Anavar, arvostelut ammattilaiset ja joita voidaan tutkia erityisissä paikoissa, urheilijat voivat helposti vähentää merkittävästi omaa kehon rasvaa säilyttäen aiemmin painonnousun. Anavar, mitä voi olla ostanut Steroidi verkkokaupassamme, kun olet tehnyt tilauksen potentiaaliselle ostajalle helpolla tavalla, se lisää merkittävästi kasvuhormonin synteesiä ja edistää samalla aktiivisesti lihaksiin liittyvien luiden pidentymistä.

Anavarin taitavan vastaanoton ansiosta tehokas taistelu havaitaan urheilijoiden, joilla on ylimääräistä rasvaa, ruokahalun vaimennuksen vuoksi tällä lääkkeellä. Useimmissa tapauksissa oxaver otetaan useiden muiden anabolisten steroidien jaksojen välillä. Anaveran erilliseksi positiiviseksi puoleksi tulisi kutsua sen kykyä lisätä androgeenireseptorien määrää urheilijan kehossa. Itse lääkkeelle on ominaista alhainen androgeeninen aktiivisuus ja se toimii eräänlaisena stimulanttina urheilijan voimakkuuden indikaattoreiden moninkertaiseen kasvuun ilman merkittäviä painon muutoksia.

8 tuntia on oxaverin puoliintumisaika. Edellä mainitun lääkkeen metaboliitit erittyvät kehosta 10-12 päivän ajan. Anavarin vastaanoton ansiosta lihasjärjestelmä saa tasaisesti voimakkaan laskimokuvion, lujan ja joustavan ulkonäön ja hyvin määritellyn helpotuksen.

Kun ostat oxaver, “miten ottaa onko se oikea ja vahingoittamatta terveyttä? ”Kohtuullinen ja järkevä kysymys voi syntyä. Asiantuntijat eivät suosittele oxaverin ottamista ruoan kanssa negatiivisten ja epämiellyttävien seurausten, kuten pahoinvoinnin ja vatsan raskauden tunteen välttämiseksi. Kokeneiden urheilijoiden mukaan ota 50-150 mg oxaveria päivässä. , auttaa saavuttamaan hämmästyttäviä tuloksia. Tällaisen lääkkeen vaarattomuuden takia naiset voivat myös käyttää sitä pelkäämättä kielteisiä seurauksia. On tärkeää noudattaa lääkkeen suositeltua annosta, joka on 20-40 mg. otto ja antosyklin kesto.

Oxverin päivittäinen määrä tulisi antaa kolme kertaa päivässä samoin aikavälein. 5-8 viikon kuluessa voit ottaa tämän lääkkeen ”soolokurssin” hämmästyttävän lihasten helpotuksen saavuttamiseksi. Selkeä anabolinen vaikutus on luonnostaan ​​seurausta yhdistetystä käytöstä muiden lääkkeiden kanssa. Optimaalinen on yhdistää Oxaver klenbuterolin tai stanotsolin saantiin leikkausjakson aikana.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti