T3

22.00

Tuotetunnus (SKU): 1576 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus

Liotyroniini (kilpirauhasen liotyroniini T3) on yksi tärkeimmistä kilpirauhashormoneista, jolla on melko voimakas rasvaa polttava vaikutus kehoon, koska se kykenee nopeuttamaan perusaineenvaihduntaa. Sitä käytetään aktiivisesti leikkausjaksoissa korkealaatuisen lihasmassaan.

Oikein käytettynä kilpirauhasen liotyroniini ei aiheuta haittavaikutuksia, ja sitä voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla. Tuottaja on yksi kuuluisista lääkeyhtiöistä ”” UNIPHARMA ””, joka on saavuttanut melkoisen maineen markkinoilla. Voit tilata lääkkeen verkkosivustollamme milloin tahansa.

Lyothyronine UNIPHARMA on erittäin tehokas kaikissa urheilulajeissa, joissa lihasmassan rakentaminen on tärkeää ilman rasvan ja veden kertymistä. Tärkein sovellus on yhdistetyissä sykleissä. Tämä lääke toimii yhtä hyvin useimpien steroidien, peptidien ja rasvanpolttajien kanssa. Optimaalinen annos tulee aina valita yksilöllisesti urheilijan sukupuolen, iän ja kokemuksen perusteella.

Liothyroniinin keskimääräinen päivittäinen annos ei saisi ylittää 25-50 mg. Hormoni tulisi ottaa yhtenä tai useampana annoksena, pääasiassa aamulla ja iltapäivällä. Kurssille pääsyn keskimääräinen kesto on 2-6 viikkoa. On parasta yhdistää lääke testosteronipropionaatin, klenbuterolin tai oksandrolonin kanssa. Ennen nimityksen aloittamista on erittäin tärkeää suorittaa täydellinen lääkärintarkastus vasta-aiheiden poissulkemiseksi.

Annokset T3:

T3-annokselle on kaksi lähestymistapaa :

 

Ensimmäisessä tapauksessa tavoitteena on saavuttaa vakaa rasvanpolton taso tai auttaa ylläpitämään kehon koostumusta lähellä henkilökohtaista ihannetta. T3-annos voi kuitenkin olla hyvin pieni, edullisesti 12,5 mcg päivässä, mutta joissakin tapauksissa jopa 25 mcg päivässä. Pienellä annoksella kilpirauhasen toimintakokeessa ei yleensä havaita mitään tukahduttamista edes pitkäaikaisessa käytössä. Kohtuullinen toiminnan heikkeneminen nähdään joskus suurella annoksella, mutta tulos on paljon parempi kuin silloin, kun T3: ta ei oteta ja estetty toiminta palautuu nopeasti T3: n lopettamisen jälkeen.

 

Toisessa lähestymistavassa tavoitteena on saavuttaa melko merkittävä lisääntyminen rasvanpoltossa, tukahduttamalla tahallisesti kilpirauhasen toimintaa. Edullisin annos on noin 50 mikrogrammaa päivässä, mutta joissakin tapauksissa se voidaan nostaa 75 mikrogrammaan päivässä. On suositeltavaa olla ottamatta tällaisia ​​annoksia jatkuvasti, mutta vain rajoitetun ajan, esimerkiksi 8-12 viikon ajan, vaikka tarkkaa aikataulua ei ole.

 

T3-annoksen jakaminen

 

Koska T3: lla on lyhyt puoliintumisaika, annostelu on suositeltavampaa kuin yksi annos, ellei päivittäinen kokonaisannos ole merkityksetön. Esimerkiksi 12,5 mcg: n annos päivässä on parasta ottaa kerran aamulla, ja päivittäinen 50 mcg: n päivittäinen annos on parasta jakaa kolmeen tai neljään annokseen pikemminkin kuin kaikki kerralla.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti