Test E

38.00

Tuotetunnus (SKU): 1581 Osasto:

Kuvaus

Test-E on testosteronienantaattipohjainen steroidi injektionesteen muodossa. Tärkeimmällä vaikuttavalla aineella on kyky ylläpitää pitkäaikaista aktiivisuutta. Yhden ampullin tilavuus on 10 ml, annos on 250 mg.

Enantaatin pitkä vaikutusaika on 2–3 viikon ajan toistuvien injektioiden tarve on minimoitu. Siksi urheilijan hormonaalinen tausta pysyy vakaana ilman paikallisten allergisten reaktioiden (kuoppia, hyperemiaa, kutinaa) riskiä.

Depot Test 250 Yunigenin anabolisen ja androgeenisen aktiivisuuden indikaattorit ovat yhtäpitäviä testosteronin indikaattoreiden kanssa. Kyky muuttua estrogeeneiksi on korkea, hypotalamuksen, aivolisäkkeen ja kivesten akselin tukahduttamisen todennäköisyys on selvä. Mutta alhaisen maksatoksisuuden vuoksi maksan kielteisen vaikutuksen mahdollisuus on pienempi. Lääkkeen kesto on 15 päivää.

Testaa E Unigen -vaikutukset

  • nopeutettu lihasten rakentaminen;
  • kehon yleinen vahvistaminen, immuunijärjestelmän vahvistaminen;
  • regeneratiivisten prosessien aktivointi;
  • kehon rasvan väheneminen;
  • nivelten ja nivelsiteiden vahvistaminen.

Steroidin saannista johtuvista negatiivisista reaktioista voidaan erottaa liiallisen seksuaalisen stimulaation merkit (priapismi ja muut), suuri erektiotiheys, miesten sukuelinten hypertrofia, siittiöiden kypsymishäiriöt, gynekomastia, akne , masennus, aggressiivisuus.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Testosterone Enanthate on testosteronin esteri. Testosteroni on ensisijainen miesten sukupuolihormoni, jonka synnyttävät ja erittävät kivekset. Se stimuloi miesten sukupuolielinten ja toissijaisten sukupuoliominaisuuksien (eturauhasen, siemennesteiden, peniksen ja kivespussin kypsymistä), urospuolisten hiusten jakautumista kasvoilla, häpyluulla, rinnassa), kurkunpään kehitystä, kehon lihaksia ja rasvan jakautumista. Säilyttää typpeä, natriumia, kaliumia ja fosforia, parantaa anaboliaa ja vähentää proteiinien kataboliaa. Testosteronin pitoisuuden ennenaikainen kasvu veriplasmassa murrosikää edeltävänä aikana saa käpylisäkkeen sulkeutumaan ja pysäyttämään kasvun. Stimuloi erytropoietiinin ja punasolujen tuotantoa. Negatiivisen palautteen (palautteen) mekanismin avulla se estää luteinisoivien ja follikkelia stimuloivien hormonien eritystä aivolisäkkeestä ja estää spermatogeneesiä. Miehillä, joilla on primaarinen hypergonadotropinen hypogonadismi, gonadotropiinitasot normalisoituvat.

Naisilla se estää aivolisäkkeen gonadotrooppisen toiminnan, munasarjojen, maitorauhasen toiminnan ja aiheuttaa kohdun limakalvon atrofiaa. Estrogeeniantagonistista vaikutusta käytetään kohdun fibroidien, endometrioosin, rintasyövän hoidossa. Osoittaa myönteisen vaikutuksen ilmastokauden valituksiin.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

Testosteronienantaatti imeytyy hitaasti. Suurin pitoisuus veressä havaitaan 72 tuntia antamisen jälkeen. Kampanja kestää 2-4 viikkoa. Veressä melkein 98% testosteronista sitoutuu tiettyyn globuliinifraktioon, joka sitoo testosteronia ja estradiolia. Biotransformaatio tapahtuu maksassa erilaisiksi 17-ketosteroideiksi, jotka erittyvät virtsaan konjugoitumisen jälkeen glukuronihapon tai rikkihapon (noin 90%) kanssa. Noin 6% imeytyneestä lääkkeestä erittyy sitomattomana ulosteeseen.

Ohjeet

Miehillä – androgeeninen vajaatoiminta kastraation jälkeen, eunukoidismi, hormonaalisen alkuperän impotenssi, miesten vaihdevuosien oireet (libidon heikkeneminen, henkinen ja fyysinen aktiivisuus), akromegalia; eturauhasen hypertrofia; androgeenipuutoksen aiheuttama osteoporoosi; angina pectoriksen angioneuroottisten muotojen kanssa.

Naisilla – joilla on kliiniset verisuoni- ja hermostohäiriöt tapauksissa, joissa estrogeeniset lääkkeet ovat vasta-aiheisia (sukuelinten ja maitorauhasten kasvaimissa, kohdun verenvuodossa); samanaikaisesti rinta- ja munasarjasyövän sädehoidon kanssa (yleensä alle 60-vuotiailla naisilla); joilla on toimintahäiriöinen kohdun verenvuoto vanhemmilla naisilla.

Sivuvaikutukset

Priapismi ja muut merkit liiallisesta seksuaalisesta stimulaatiosta (usein erektio) pojilla esipubentaaalisella jaksolla – kiihtynyt seksuaalinen kehitys, lisääntynyt erektiotiheys, laajentunut penis ja epifyysien ennenaikainen sulkeminen; spermatogeneesin vaurioituminen ja siittiöiden vähentynyt kypsyminen, oligospermia ja siemensyöksyn määrän väheneminen; eturauhanen poikkeavuudet; naisilla – verenvuoto syntymäkanavasta, lisääntynyt libido; lääkkeen pitkäaikaisessa käytössä virilisaation oireet ovat mahdollisia; hirsutismi, gynekomastia; seborrhea, akne, rasvainen iho, kiihtynyt hiustenlähtö; natriumin ja veden kertyminen, turvotus; hyperkalsemian oireet; tromboflebiitti; pahoinvointi, kolestaattinen keltaisuus, kohonnut maksa-aminotransferaasipitoisuus (kun saanti lopetetaan, ne normalisoituvat); päänsärky, masennus, aggressiivisuus, ahdistuneisuus, unihäiriöt, parestesia.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti