Trenaplex E 200

92.00

Tuotetunnus (SKU): 1561 Osasto:

Kuvaus

 

 

Trenaplex E 200

Useimmissa kilpailulajeissa steroidien käyttö lupaa ainakin hylätä. Tämä pätee periaatteessa myös kehonrakentamiseen, mutta kaikki ymmärtävät täydellisesti, että rauta- ja helpotuskappaleen enimmäismäärän saavuttaminen ilman lääkettä on yksinkertaisesti mahdotonta. Ja tällä hetkellä farmakologisilta markkinoilta löydät valosuunnitelman lääkkeitä ja ammattilaisten käyttämiä lääkkeitä. Tähän Trenbolone Enanthate kuuluu. Vertailun vuoksi kaikki steroidit, mukaan lukien "trenboloniveljet", tupakoi hiljaa sivussa. Moderni farmakologia ei ole vielä keksinyt voimakkaampaa asiaa. Vaikka se on suhteellisen uusi lääke, se on ansainnut maineen neroina kehonrakennusalan ammattilaisten keskuudessa.

Ja tämä ei ole turhaa. Mitä Trenbolone Enanthate tarjoaa? Lihasmassa kasvaa nopeasti, muutokset näkyvät melkein joka päivä, ja jos lisäät testosteronia treniin, tulos on ilmiömäinen. Rasva sulaa kuin paistinpannussa, eikä vettä kerry kehoon. Tuloksena on kova, kohokuvioitu, joustava ja laskimoon jäljitettävä lihaksisto. Sankarivahvuus kasvaa kolmekymmentä prosenttia, ja punasolujen määrän lisääntyneen kasvun ansiosta myös urheilijan kestävyys kasvaa. Joidenkin raporttien mukaan IGF-1 kasvaa 200%. Aineenvaihduntaprosessit kiihtyvät. Trenbolone Enanthate -hoidon avulla kehonrakentaja palautuu paljon nopeammin harjoituksen jälkeen. Mutta on myös kaksiteräinen miekka – tämä on seksuaalista vetovoimaa ja toimintaa. Joissakin se voi kasvaa, toisissa päinvastoin, se voi laskea.

Ja millainen kemia voi tehdä ilman sivuvaikutuksia. Trenbolonin Enanthate ei ole poikkeus, vaikka monet niistä, jotka ovat luontaisia ​​muille steroideille, eivät ole. Gynekomastia ja turvotus, haitalliset vaikutukset maksaan ja munuaisiin puuttuvat aineena. Aromaatiota ei tapahdu. Mutta esiintyy aggressiivisuutta, aknea, kaljuuntumista, lisääntynyttä rasvaista ihoa ja unihäiriöitä. Paine nousee usein. Koska oman testosteronin taso laskee, kivesten surkastuminen on mahdollista. Mutta kuten tiedät, kaikki sivureaktiot ovat mahdollisia huolimattomalla suhtautumisella lääkkeen käyttöön ja taipumuksella tiettyihin terveysongelmiin.

Trenbolone Enanthate ja naiset ovat yhteensopimattomia käsitteitä. Niille, jotka ovat vasta menemässä läpi kemian ensimmäistä kertaa tai aloittelijoille, tren on myös vasta-aiheinen. Kehon on ensin tottuttava vähemmän ankaraan ravisteluun. Tämä hirviö on tarkoitettu vain kokeneille kehonrakentajille. Ei olisi turhaa sanoa, että lääkäri, kouluttaja ja kehon tilan jatkuva seuraaminen käytännössä mitätöivät haittavaikutusten ilmenemisen.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti