Ultima-Bold

39.00

Tuotetunnus (SKU): 1557 Osasto:

Kuvaus

Ultima-rohkea

Boldenone (Equipoise) on voimakas anabolinen steroidi, jonka aktiivinen kemiallinen boldenoni-undekylenaatti, joka syntetisoitiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla, kehitettiin yksinomaan eläinlääkäri tarpeet (lehmistä koiriin). Tämä ei kuitenkaan estänyt urheilijoita ympäri maailmaa käyttämästä tätä lääkettä kehonrakennus ja muut urheilulajit melko menestyksekkäästi, koska sillä on suotuisa vaikutus aineenvaihduntaan, stimuloi proteiinisynteesiä ja lisää punasolujen määrää.

Mustilla markkinoilla, boldenoni-undekylenaatti tunnetaan seuraavalla tuotemerkit :

 • Vastapaino
 • Boldabol
 • Lihavoitu pallo
 • Rohkein
 • Ganabol
 • Onnellinen

Steroidiprofiili huume:

 • Androgeeninen indeksi: 50
 • Anabolinen indeksi: 100
 • Estrogeeninen aktiivisuus: Matala
 • Progestogeeninen aktiivisuus: hyvin pieni
 • Puoliintumisaika: 2 viikkoa
 • Maksatoksisuus: ei mitään.
 • Valmistelumuoto: injektio
 • Lääkkeen varoaika: 4-5 kuukautta

Tärkeimmät vaikutukset huume:

 • Auttaa saamaan massaa (yhdessä muiden steroidien kanssa), nopeuttaa proteiinisynteesiä
 • Stimuloi ruokahalua
 • Kuivaa lihakset, tee niistä kohokuvioitu
 • Kasvaa verisuonisto
 • Parantaa kestävyyttä (seurauksena nopeutunut hapenkuljetus lihaksiin)

 

Boldenonen löytöhistoria ja lääkeyritykset

Takaisin 1949, Sveitsiläinen lääkeyhtiö Ciba patentoitu boldenoni synteettisenä anabolisena steroidina. 1950-luvun alussa ja 1960-luvulla yritys suoritti aktiivisesti tieteellisiä kokeita etsimään boldenoniestereitä, ja 60-luvun lopulla, 70-luvun alussa, he onnistuivat lopulta luomaan toimivan, pitkävaikutteisen boldenoni-undekylenaatin esterin, joka myydä tavaramerkillä Parenabol (mikä tarkoittaa – lääkkeen injektiota), jota on käytetty lääketieteessä lihasten hypertrofiaan ja luiden suojaamiseen tuhoutumiselta vuonna osteoporoosi.

1970-luvun lopulla boldenoni katoaa lopulta farmakologisilta markkinoilta ja ilmestyy muutama vuosi myöhemmin, jo eläinlääkintämarkkinoilla (käytetään pääasiassa hevosten lihasmassan kasvattamiseen) Equipoise-tavaramerkillä amerikkalaisen biofarmaseuttisen yrityksen Squibbin ansiosta, joka on myynyt tätä lääkettä vuoden 1985 loppuun asti.

Vuonna 1985 belgialainen kemianteollisuuden yritys Solvay ostaa Squibbiltä boldenonia ja myy sitä puolestaan ​​vuoteen 1995 asti, minkä myöhemmin ostaa toinen amerikkalainen lääkeyhtiö Wyeth (myöhemmin muodostettu eläinlääkintäyritykseksi) Fort Dodgen eläinten terveys "), joka myy edelleen tasapainoa Amerikassa ja muissa maailman maissa.

Tällä hetkellä monet geneeriset lääkkeet boldenoni-undekylenaatti (lääkkeet, joilla on identtiset vaikuttavat aineosat kuin patentoiduilla) on ilmestynyt markkinoille, mikä tarkoittaa, että kaikki lääkettä koskevat patentit ovat jo vanhentuneet.

Boldenona irrottaa

Boldenoni ja eläimet

Kuten jo ymmärrät, tälle lääkkeelle on olemassa melko vähän kauppanimiä, joita kaikkia yhdistää vaikuttava aine boldenone undecylenate. Joten, kuten sanoimme edellä, boldenonia käytettiin aiemmin yksinomaan karjanhoidossa (ruokahalun lisäämiseksi ja eläinten painon lisäämiseksi):

 • Tasapaino (USA) – hevosille
 • Ganabol (Kolumbia) – lehmille ja muille sarvipäinen lemmikkeille
 • Venobol (Saksa) – kanoille

Ganabol (eläinlääketieteellinen boldenoni)

Tästä huolimatta etenkin länsimaalaiset urheilijat käyttävät laajalti boldenonia fyysisessä harjoittelussaan, koska tällä lääkkeellä on vahva anabolinen vaikutus, kohtalaisen androgeeninen vaikutus ja keho sietää sitä hyvin.

Boldenonin ja muiden anabolisten steroidien välinen yhteys

Ei ole salaisuus kenellekään, että monet anaboliset steroidit ovat kemiallisessa rakenteessaan ja vaikutuksessaan ihmiskehoon hyvin samanlaisia. Verrataan tarkemmin suosittuja anabolisia steroideja (methandrostenolone, testosteroni ja nandrolone) boldenoneen.

Boldenoni ja metaani

Olipa kerran, monet virheellisesti uskoi (jopa farmakologiset asiantuntijat!), että boldenoni-undekylenaatti (jäljempänä boldenoni) on injektoitava analogi suosittu steroidi – methandrostenolone, johtuen niiden samankaltaisuudesta kemiallisessa rakenteessa.

Jos poistamme metyyli ryhmä 17. sijan Dianabol ja eetteri ketju samassa asemassa boldenonissa, sitten molemmissa tapauksissa näillä lääkkeillä on identtiset kemialliset kaavat, juuri tämä tosiasia johti pitkään aikaan harhaan monia ihmisiä.

Näin se on, mutta 17. asemassa olevalla metyyliryhmällä on voimakas vaikutus lääkkeen lopullisiin ominaisuuksiin muuttamalla sen molekyylin tilarakennetta. Kun methandrostenolone on kulkeutunut maksan läpi 2-3 kertaa! metyyliryhmä 17. asemassa irrotetaan ja "metaani" muunnetaan 17-metyyliestradioliksi, ja boldenonimolekyyli muuttuu samalla syklillä heikommaksi estradioliksi, koko tämä pilkkoutumis- ja transformaatioprosessi tapahtuu * aromataasi.

* Aromataasi on lisämunuaisen entsyymi, joka muuntaa androgeenit (miesten sukupuolihormonit) estrogeenit.

Näin ollen erot ovat seuraavat:

 1. Aste aromatisointi (testosteronin muuntuminen estradioliksi estrogeenisten ominaisuuksien omaavaksi aineeksi) boldenoni on paljon pienempi kuin "metaani"
 2. Toisin kuin boldenone, methandrostenolone ei pysty aktivoimaan androgeenireseptori (metyyliryhmän vuoksi)

Methandrostenolone 100 tablettia (anabolinen steroidi)

Kuten näette, nämä eivät ole niinkään samat lääkkeet tai pikemminkin täysin erilaiset, ja niillä on vain yksi yhteinen asia – ruokahalun stimulointi, minkä vuoksi molemmat lääkkeet ovat niin suosittuja massan voitto.

Boldenoni ja testosteroni

Boldenone-undekylenaattimolekyylin rakenne on myös samanlainen kuin testosteronimolekyylin, ainoa ero on ylimääräisen kaksoissidoksen (rengas A) läsnä ollessa, minkä vuoksi boldenonia pidetään universaali lääke, koska se ei ole 5-alfa-reduktaasientsyymin toiminnan alainen, ja tämä on ihmisen entsyymi, joka on vastuussa testosteronin muuttumisesta dihydrotestosteroni (DHT).

5-alfa-reduktaasi on ihmisen entsyymi, joka osallistuu steroidogeneesiin, toisin sanoen biologiseen prosessiin, jossa steroideja muodostuu kolesterolista ja niiden edelleen muuntumiseksi muiksi steroideiksi.

Toisin sanoen käy ilmi, että 5-alfa-reduktaasi muuttaa radikaalisti alkuperäisen aineen ominaisuuksia, mutta kuten edellä lukit, sillä ei ole vaikutusta boldenoniin, minkä vuoksi tätä lääkettä pidetään universaalina riippumatta siitä, kuka ottaa sen.

Testosteronin kemiallinen kaava

Boldenonin ja testosteronin välillä ilmenee seuraavia yleisiä linkkejä:

 • Molemmat aineet stimuloivat täydellisesti androgeenireseptoria ja ovat ei-genominen aktiivisuus (olemassa olevien lihassyiden ytimien määrän kasvu).

Jopa suurina annoksina, boldenone, toisin kuin testosteroni, ei vaikuta sen tuotantoon IGF-1 (insuliinin kaltainen kasvutekijä) lihaskuitujen kautta.

Boldenoni ja nandroloni

Vaikutuksellaan ihmiskehoon molemmilla lääkkeillä on suurin samankaltaisuus (molekyylieroista huolimatta), lähinnä androgeenireseptorin aktivoitumisajankohtana ja taipumuksella aromatisoitumiseen.

Aromaatio nandrolonissa, toisin sanoen muuntuminen estradioliksi, tapahtuu ilman aromataasi entsyymi

Molemmilla ihmisille annetuilla lääkkeillä on identtiset ominaisuudet harhaan monet asiantuntijat, joiden mukaan nandroloni ja boldenoni ovat kaksi vaihdettavissa huumeita. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta, ensinnäkin, koska nandroloni muuttuu 5-alfa-reduktaasientsyymin vaikutuksesta dihydrotestosteroniksi, joka on monin tavoin huonompi kuin testosteroni lihaskudoksen androgeenireseptorien aktiivisuuden suhteen, kun taas 5-alfa-reduktaasilla boldenoniksi ei ole mitään vaikutusta, minkä vuoksi boldenonia voidaan perustellusti pitää enemmän voimakas steroidi kuin nandroloni.

 

Nandroloni Balkan Pharmaceuticalsista

Ja tietenkään, älä unohda, että nandrolonilla, toisin kuin boldenonilla, ei yleensä ole muuta genomista aktiivisuutta. Mutta toisaalta, ensimmäinen lääke on menestyksekkäämpi painonnousun kannalta, johtuen pääasiassa aktiivisesta kyvystä stimuloida progesteronireseptoreita (progestogeeninen aktiivisuus). Siksi boldenonia käytetään usein metandriolidipropionaatti , jonka avulla se voi saavuttaa nandrolonin massan lisääntymisen suhteen.

Melko usein urheilijat, jotka käyttävät nandroloni heidän harjoittelussaan muuttaa sitä vuoden toisella puoliskolla kurssi Boldenone undecylenate, joka on hellävarainen keholle, joka ei niinkään estä tuotantoa endogeeninen testosteroni, se on testosteroni, jota keho tuottaa kolesterolista riippumatta.

Boldenone-sovelluksen ominaisuudet ja muut ominaisuudet

Painon noustessa

Urheilijat käyttävät boldenonia melko menestyksekkäästi vuoden aikana " massan voitto ", silloin on tärkeää saada lisää lihasmassaa ajattelematta sen laatua. Ensi silmäyksellä voi kuitenkin tuntua, että tämän lääkkeen käyttö painonnousussa ei ole täysin kohtuullista, koska se ei ole aromatisoitunut eikä sillä ole progestogeenistä aktiivisuutta. Siksi, kun boldenonia otetaan massan saamiseksi, se yhdistetään " pitkävaikutteinen " testosteronit kuten enanthate tai cypionate.

Kun käytät boldenonia (vastapaino), ruokahalu lisääntyy, mikä luonnollisesti vaikuttaa myönteisesti painonnousuun, kuten monet kokivat "kemistit" huomioi heidän käytäntönsä, hyvän tuloksen saavuttamiseksi boldenoni tulisi yhdistää lääkkeisiin, joissa vaikuttavan aineen pitoisuus on 200 mg / ml.

Boldenone painonnousuun

Kuivuvat lihakset

Monet farmakologiset asiantuntijat suosittelevat boldenonin käyttöä lihasten kuivaamisessa, koska se selviytyy hyvin siitä.

Melkein täydellinen aromatisaation ja progestiinisen aktiivisuuden puuttuminen estää ylimääräisen vettä kerääntyy kehoon.

Muista kuitenkin lisääntynyt ruokahalu boldenone-kurssilla, kun käytät sitä kuivattamiseen.

Boldenone lihasmassan kuivaamiseen

Boldenonin vaikutus kestävyyteen

Boldenoni vaikuttaa punasolujen (punasolujen) määrään – niitä on enemmän, johtuen yhden munuaishormonien stimulaatiosta – erytropoietiini, mikä lisääntyy 5b-metaboliittien lisääntymisen vuoksi.

Tätä boldenonin ominaisuutta punasolujen määrän lisääntymisenä käyttävät menestyksekkäästi eri urheilulajit, erityisesti aerobinen suuntautuminen, kestävyys on ratkaiseva rooli. Kehonrakentajille tämä boldenonin ominaisuus on myös hyödyllinen, koska lihasmassan kasvun myötä myös lihasten kapillaariverkosto lisääntyy, eikä tietenkään pidä unohtaa laskimo, joka tulee olemaan korkealla käytettäessä tätä lääkettä, eikä tämä ole merkityksetön tekijä kehonrakentajille, jotka esiintyvät kilpailuissa.

Boldenone kestävyyden kehittämiseen

Kuinka nopeasti boldenoni tulee voimaan?

Raskaan ja pitkän eetteriketjun vuoksi boldenoni ei vaikuta välittömästi (hitaasti) kehoon ja pysyy veressä noin 3-4 viikkoa. Toinen boldenonin negatiivinen puoli on se, että 1/3 lääkkeestä ei toimi – "liitäntälaite".

Boldenone undecylenate: n ilmeiset haitat saivat farmakologiset laboratoriot syntetisoimaan boldenone-aineet asetaatti ja boldenone propionaatti, jotka erottuvat pidemmästä toiminta-ajasta sekä nopeasta osallistumisesta työhön. Lisäksi molemmat aineet (boldenoniasetaatti ja propionaatti) eivät ole ilman haittoja, kuten monet urheilijat huomauttavat, ne ovat hyvin tuskallista, ja niitä ei käytetä laajalti kehonrakennuksessa, mitä ei voida sanoa muista urheilulajeista, joissa kestävyys on vallitseva tekijä (yleisurheilu, hiihto, pyöräily ja niin edelleen).

Mitä boldenonin annoksia tulisi käyttää?

Optimaalinen annos on välillä 300-800 mg viikossa, ja jotta boldenonin (300 mg) pienet annokset olisivat tehokkaita, on järkevää laittaa ne muiden anabolisten steroidien kanssa. Toimiva annos urheilijalle on noin 600-800 mg viikossa.

Pitkä puoliintumisaika boldenoni (aika, jonka aikana puolet lääkkeestä poistuu kehosta ensimmäisen injektion jälkeen, toisin sanoen eetteripitoisuus veressä vähenee 2 kertaa) antaa mahdollisuuden injektioihin ei enempää kuin kerran viikossa. Farmakologiset asiantuntijat suosittelevat kuitenkin annoksen nostamista 1,5-2 kertaa ensimmäisessä 2 viikkoa, johtuen tämän lääkkeen hitaasta aktivoitumisesta.

Sinun ei tule pistää boldenonia useammin kuin kerran viikossa, kehoon kohdistuvien lisääntyneiden sivuvaikutusten riskin lisäksi voit saavuttaa nopeasti kumulatiivinen vaikutus (tehostettu toiminta).

Boldenoni poistaa desilenaatin

Naisille

Välttää tyttöjä, joilla on korjaamattomia sivuvaikutuksia virilisaatio (ensinnäkin urostyyppisten hiusten kasvun ja äänen karkeuden) boldenonin käytön jälkeen suosittelemme voimakkaasti annoksen pienentämistä 75-100 mg viikossa ja kurssin kesto saa olla enintään 4-5 viikkoa.

Minkä steroidien kanssa boldenonia voidaan yhdistää (käyttää)?

Vastaanottaja saada lihasmassaa, boldenoni yhdistetään Sustanon tai testosteronin enantaatti. Voit myös lisätä oksimetolonia tähän nippuun.

Selkeämmälle "massan voitto", boldenonia voidaan käyttää myös metandriolidipropionaatin kanssa, kun taas methandriolin lyhyen puoliintumisajan vuoksi, joka on 2-3 päivää, sen injektiot tulisi antaa välein: 2 ml -1 2 päivän välein tai 3 ml – 1 kerta 3 päivässä. Lisäksi testosteronia voidaan lisätä myös boldenoni-methandrioli-yhdistelmään painonnousun nopeuttamiseksi.

Lihakselle kuivaus, boldenonia käytetään yleensä yhdessä trenbolonin tai stanozololin kanssa, jotkut yhdistävät kaikki kolme lääkettä yhdessä, mikä on myös periaatteessa hyväksyttävää.

Kokeneemmat urheilijat voivat kokeilla boldenoni + testosteronipropionaattiyhdistelmää lihasten laadun ja helpotuksen parantamiseksi.

Boldenonin (vastapaino) kurssit ja annokset

Miesten työkurssin kesto on 8-10 viikkoa, ja boldenonin optimaalinen annos on 400-800 mg viikossa (1 kerta), kaikki mitä on L; 400 mg on tehotonta, ja kaikki mikä on; 800 mg ei johda parhaisiin tuloksiin. päinvastoin, haittavaikutusten riski kasvaa.

Boldenonen työkurssit

Saamiseksi lihasmassa, tasapaino on täydellisesti yhdistetty trenboloniin ja testosteroniin (tässä tapauksessa lyhennämme kurssin 6 viikkoon välttääksemme oman testosteronin tuotannon tukahduttamisen ja muista ottaa antiestrogeenit )

Helpotusta ja lihasten kuivuminen, boldenone on hyvin yhdistetty Anavar ja Winstrol

Ja tietysti, älä unohda, että anabolisten steroidien käyttöön liittyvä voimaharjoittelu ei liity lihasten kasvun lisääntymisprosessiin, vaan myös perusravitsemus (kuivattamiseen, massaan), joka on myös voimakas anabolinen tekijä kasvattaessa lihasmassaa ja voimaa …

Steroidikurssi massalle (boldenoni + testosteroni-enantaatti)

Esittelemme sinulle yhden suosituimmista, todistetuimmista ja tehokkaimmista kursseista aloittelijoille "kemistit", jolle sinun on ostettava seuraavat "mustapörssi":

 • Vasta-aine 200 tai 250 mg / ml
 • Testosteronienantaatti 250 mg / ml
 • Tamoksifeeni 10 mg tabletit
 • Anastrotsoli (1 mg / välilehti) tai letrotsoli (2,5 mg / välilehti)

Boldenonin sisällyttämisen ansiosta alennamme testosteronin enantaatin annoksen minimiarvoihin rajoittamatta anabolisia vaikutuksia. Lisäksi tämä yhdistelmä vähentää anabolisten steroidien sisäistä muuntumista estrogeeneiksi ja androgeeni kurssin aktiviteetti.

Tamoksifeeni, anastrotsoli, vähentää anabolisten steroidien aromatisointitasoa, mikä auttaa minimoimaan veren estrogeenitasojen aiheuttamat sivuvaikutukset.

Arvioitu painokurssi kokenut "kemialliset urheilijat" :

 • Viikko 1-8: Tasapaino 800 mg / viikko (aloittelijoille vähennä 400-600 mg: iin)
 • Viikot 1-8: Testosteroni Enanthate 500mg / viikko
 • Viikot 1-10: Anastrotsoli tai letrotsoli määritettynä estradiolitestillä
 • Viikko 11-13: Tamoksifeeni 20 mg päivässä
 • Viikko 14: Tamoksifeeni 10 mg päivässä

Tasapainolla on vähän aromatisoitumista, joten testosteroni-injektiot ovat suhteellisesti vähemmän altis, esimerkiksi jos boldenoniksi on asetettu 400/600, testosteroni on vastaavasti 600/800.

Steroidikurssi lihasten lievitykseen ja kuivuuteen (boldenoni + testosteronipropionaatti + winstrol)

Kurssin suorittamiseksi tarvitsemme seuraavia farmakologisia lääkkeitä:

 • Boldenoni 200 mg / ml
 • Testosteronipropionaatti 100 mg / ml
 • Winstrol 50mg / ml (tai tabletit)
 • Anastrotsoli (1 mg / välilehti) tai letrotsoli (2,5 mg / välilehti)
 • Tamoksifeeni – 20 mg tabletit

Osallistuminen vuoden aikana Winstrol antaa sinulle laadukkaan lihasmassajoukon, ja se näyttää tältä:

 • Viikko 1-8: Tasapaino 800mg / viikko
 • Viikot 1-8: Testosteronipropionaatti 100 mg / ml joka toinen päivä
 • Viikko 6-10: Winstrol 50 mg / päivässä (tai 10-20 mg päivässä, tabletteina)
 • Viikot 1-10: Anastrotsoli tai letrotsoli määritettynä estradiolitestillä
 • Viikot 11-13: kurssin jälkeinen hoito tamoksifeenilla

Boldenone-kurssi lihasten helpottamiseen

Testosteronin ja boldenonin annos voi olla vähennetty, ja joskus sitä tulisi vähentää, jos sinulla on terveysongelmia.

Muista aina, sitä korkeampi annostus, sitä suurempi on sivuvaikutusten mahdollisuus kehoon.

Boldenonin (vastapaino) sivuvaikutukset

Boldenonilla ei ole merkittävää vaikutusta oman testosteronin tuotantoon johtuen resistenssistä 5-alfa-reduktaasientsyymille sekä kyvyttömyydestä muuntua voimakkaaksi androgeeni – dihydrotestosteroni, joten sellaisenaan androgeenisesta aktiivisuudesta johtuvia sivuvaikutuksia (eturauhasen liikakasvu, akne, kaljuuntuminen, vartalon karvankasvu ja kasvot jne.) ei havaita, tasapainoa ei tietenkään havaita sen asianmukaisella käytöllä (koskee vain miehiä) ).

Huomaa myös, että alhainen estrogeeninen aktiivisuus boldenone (2 kertaa alhaisempi kuin testosteroni!), Sallii urheilijoiden käyttää harjoittelussaan käyttämättä muita antiestrogeenit jotka suojaavat urheilijaa gynekomastialta, turvotukselta ja korkealta verenpaineelta, samalla tasapainottavat urheilijan kehoa, se toimii aromataasin estäjänä estäen siten testosteronin muuttumista estrogeeneiksi. estradioli (niin että se ei liu’u nollaan).

 

Akne anabolisten steroidien aikana

Punasolujen määrän nousun vuoksi veren reologiset ominaisuudet voivat heikentyä, toisin sanoen hematokriitti (punasolujen määrä, mikä heijastaa punasolujen ja plasman suhdetta) tulee lisääntyä, siksi on tärkeää hallita hematokriittiä boldenone-kurssilla, jos poikkeamat normista, ota yhteys lääkäriin, yleensä munuaisten tai pentoksifylliini on määrätty, mikä estää punasolujen aggregaation (tarttumisen), toisin sanoen se ei salli kolikkopylväiden ja niiden kolmiulotteisten ryhmittymien muodostumista kokoveressä parantamalla siten verta reologia.

Jotkut urheilijat raportoivat boldenonia käyttäessään akne käsivarret, hartiat, rinta ja selkä, joka on melko helppo poistaa soveltamalla erityisiä hygieniavoiteita ja antimikrobisia saippuoita.

Sillä naiset, vastapaino on yksi turvallisimmista anabolisista steroideista, johtuen pääasiassa alhaisesta androgeenisesta aktiivisuudestaan ​​( virilisaatio ilmiöt ovat vähäisiä).

Älä tietenkään unohda lipidiprofiilia – anabolisten steroidien käyttö lisää huono kolesteroli (LDL), joten muista käyttää omega-3-rasvahappolisäaineita a "kemiallinen" kurssin ja testataan hormonien varalta.

Arvostelut boldenonesta

Jos analysoimme boldenonin käyttöä koskevia arvosteluja, käy selväksi, että tämä lääke on osoittautunut erittäin hyväksi sekä erikseen otettuna että yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa.

Urheilijat huomauttavat, että jos otat boldenonia suositelluissa annoksissa, sivuvaikutuksia ei käytännössä ole (aknea lukuun ottamatta), mutta anabolinen vaikutus on melko huomattava (kurssin yhdistelmästä riippuen lihasmassa / lihasten helpotus / kestävyys kasvaa vähitellen).

Monet kouluttajat suosittelevat Equipoisen käyttöä ensimmäisenä anabolisena steroidina pääasiassa sen voimakkaan kehon anabolisen vaikutuksen ja vähäisen androgeenisen vaikutuksen vuoksi.

Boldenonin negatiivisten näkökohtien joukossa on melko korkea hinta, mikä estää monia urheilijoita käyttämästä sitä harjoittelussa.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti