Boldo 500

75.00

Tuotetunnus (SKU): 1553 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Boldo 500

Boldenone on "metaani"

Outo asia, lääke, jota ilman merentakaisten elämä "pro" on pohjimmiltaan käsittämätöntä pitkään, ohitti markkinamme kaukana puolena. Ei, mitä ”boldenone” on ja ”mitä sen kanssa syödään”, me varmasti tiesimme, mutta vain teoriassa.

Mitä tulee tämän ainutlaatuisen lääkkeen käytännön soveltamiseen monesta näkökulmasta, siitä ei tarvinnut puhua – kolumbialaisten satunnaiset toimitukset "Ganabol" meille, puhumattakaan sen vielä syrjäisemmistä australialaisista tai meksikolaisista kollegoista, ei sallittu tarvittavan perustan luomista. Kiitos Jumalalle, nyt ovat suotuisat ajat.

Puhtaasti eläinlääke

Jos emme ota huomioon huumeiden jakoa, joka on kaukana objektiivisuudesta, jolle englanniksi on sopiva määritelmä – "tehostavat lääkkeet", tuo on, "huumeiden parantaminen" – osaksi "androgeenit" ja "anaboliset aineet", kaikki AAS voidaan jakaa kahteen suureen ryhmään: luotu käytettäväksi perinteisessä ("ihmisen") farmakologia ja eläinlääkkeet. Kuitenkin myös tässä jako on usein enemmän kuin mielivaltainen – oxandrolone, luotu nimenomaan käytettäväksi "ihmisen" naiset ja lapset, käytetään menestyksekkäästi eläinlääketieteessä, sama voidaan sanoa oksimetolonista, stanozololista, useimmista nandrolonin ja testosteronin estereistä.

On kuitenkin olemassa erityisiä estereitä – lauraatti ja heksyylifenyylipropionaatti nandrolonin tai asetaatin tapauksessa trenbolonin tapauksessa, jota tuotettiin vain eläinlääketieteessä. Mutta ne on luotu vain muuttamaan farmakokinetiikkaa "ihmisen" huumeet – saavuttaa hitaampi verenkierto kahden ensimmäisen esterin tapauksessa (mikä on tärkeää pienille eläimille) tai nopeampi kolmannessa. Muuten tällaiset lääkkeet eivät eronneet tavallisista.

Ei, tietysti ero on tietysti tuotantoprosessin puhtaudessa ja siten lopputuotteen puhtaudessa, mutta useimmissa hyvämaineisissa eläinlääkintäyrityksissä ne eivät poikkea paljoakaan perinteisissä farmaseuttisissa laitoksissa sovelletuista vaatimuksista . Toinen ero on eläinlääkkeiden vaikuttavan aineen korkeampi sallittu pitoisuusraja.

Mutta mitä tulee boldenoniin, tämä lääke luotiin vain – yksinomaan – karjanhoitoon. Muuten, ominaisuuksiensa vuoksi, joista keskustelemme jäljempänä, se on ihanteellinen anabolinen steroidi melkein kaikille eläimille lehmistä koiriin huolimatta merkittävistä eroista niiden aineenvaihdunnassa. Näiden samojen ominaisuuksien takia boldenone on osoittautunut erittäin hyväksi voimaharrastuksissa huolimatta siitä, korostan vielä kerran, että se on luotu käytettäväksi karjanhoidossa, eli lisätä huomattavasti ihmisistä huomattavasti erilaisten olentojen määrää aineenvaihdunnan kannalta. On niin hyvä, että nyt ei ole tapana muistaa häntä "eläinlääkäri" alkuperää kunnollisessa yhteiskunnassa.

Ja oppiakseen uusi lääke meille paremmin, katsotaanpa, miten se muistuttaa jo tuttuja anabolisia steroideja ja miten se eroaa niistä.

Boldenone ja Methandrostenolone

Jo ensi silmäyksellä, vaikka ei kovin lähellä, methandrostenolone- ja boldenone undecylenate -molekyylien kohdalla voit nähdä, että ne eivät ole vain samanlaisia. Jos hylätään metyyliryhmä ensimmäisessä tapauksessa 17. asemassa ja eetteriketju samassa asemassa toisessa, niin näistä molekyyleistä tulee ehdottomasti identtisiä. Minun on myönnettävä, että tämä identiteetti on pitkään hämmentänyt minua, paitsi minua, mutta myös monia urheilufarmakologian asiantuntijoita, jotka pitivät boldenonia injektoitavana ”metaanin” analogina. Itse asiassa tämä on hyvin, hyvin kaukana totuudesta.

Asennossa 17 oleva metyyliryhmä muuttaa erittäin voimakkaasti methandrostenolonimolekyylin tilarakennetta ja yhtä voimakkaasti, voidaan sanoa dramaattisesti, muuttaa lääkkeen ominaisuuksia. Lisäksi on otettava huomioon, että ”metaani” menettää tämän metyyliryhmän suurilla vaikeuksilla – kahdessa tai jopa kolmessa maksan läpi. Aromataasin vaikutuksesta methandrostenolone muuttuu 17-metyyliestradioliksi ja boldenoni heikommaksi estradioliksi. Toisin sanoen siitä huolimatta, että boldenonin pitäisi teoriassa aromatisoida paremmin, sen aromatisaation ”luokitus” on paljon alhaisempi kuin sama ”metaanin” luokitus – tämä on ensimmäinen ero huumeiden välillä. Toinen, yhtä tärkeä, on methandrostenolonin melkein täydellinen kyvyttömyys stabiloida (aktivoida) androgeenireseptoria. Syyllinen on jälleen pahamaineinen metyyliryhmä.

Ainoa asia, itse asiassa, joka osoittaa boldenonin läheisen suhteen methandrostenoloneen, on sen kyky stimuloida ruokahalua. Muuten, tämä tekee boldenonesta toivottavan "osallistuja" joukkojen keräysjaksoissa, vaikka sen halvempi käyttö "veli" on tässä paljon edullisempi johtuen selvästä taipumuksesta aromaattisuuteen.

Boldenoni ja testosteroni

Boldenoni on samanlainen kuin testosteroni: ero niiden molekyylien välillä on vain, jos läsnä on kaksoissidos asemien 1 ja 2 välillä (rengas A). Mutta tämä ero tekee tästä lääkkeestä yleismaailmallisen – edellä mainitun kaksoissidoksen ansiosta boldenone ei käytännössä ole entsyymin 5 -? – reduktaasi. Haluan muistuttaa, että 5 -? – reduktaasi edistää testosteronin muuttumista paljon voimakkaammaksi dihydrotestosteroniksi (DHT). DHT paitsi stabiloi paremmin androgeenireseptoria, se eroaa jossain määrin testosteronista ominaisuuksiltaan. Joten voimme sanoa, että 5 -? – reduktaasi muuttaa alkuperäisen aineen ominaisuuksia.

Boldenonia voidaan pitää testosteronin pehmeämpänä versiona. Todellakin, heidän käyttäytymisensä ihmiskehossa näyttää jossain määrin vakauttavan androgeenireseptorin hyvin, molemmilla on ei-genomista aktiivisuutta.

Boldenoni ja nandroloni

Mutta lähinnä sen ominaisuuksia boldenone, outoa kyllä, osoittautui nandrolone. Näiden kahden lääkkeen molekyylirakenteen kaikilla eroavaisuuksilla sekä boldenonilla että nandrolonilla on suunnilleen sama taipumus aromatisoida (vaikka tietysti ero on siinä, että nandrolonin muuttuminen estradioliksi tapahtuu ilman aromataasientsyymin osallistumista). Lisäksi näiden lääkkeiden androgeenisen reseptorin stabilointiaika on suunnilleen sama. Monet asiantuntijat suosittelevat nandrolonia ja boldenonia vaihdettavina lääkkeinä ja pitävät niiden samanaikaista käyttöä ei täysin tarkoituksenmukaisena. Mielestäni tämä ei ole täysin perusteltua, ja tästä syystä.

Kuten muistat, edellä mainittu entsyymi 5 -? – reduktaasi muuntaa nandrolonin dihydronandroloniksi – paljon heikommaksi aineeksi androgeenireseptorien aktivaation suhteen. Eli boldenoni, jota ei muuteta 5: n avulla? – reduktaasi, voidaan a priori pitää tehokkaampana lääkkeenä kuin nandroloni. Lisäksi boldenonilla on ei-genominen aktiivisuus, vaikkakaan ei niin selvästi kuin sen "veli" methandrostenolone, joka ei ole edes jälkeäkään nandrolonissa. Se on toinen plus ”eläinlääketieteen teollisuuden aivopoikalle”.

Toisaalta nandrolonilla on voimakas progestogeeninen aktiivisuus, mikä sallii sen ohittaa boldenonin painonnousun kannalta, vaikkakaan ei niin merkittävästi. Parantaa "massa kasvava komponentti" boldenonin, eläinlääketieteessä on tapana yhdistää se "yhden lääkkeen puitteissa" sellaisen aineen kanssa kuin metandriolidipropionaatti; tätä yhdistelmää käsitellään jäljempänä.

Valmistelut markkinoilla

Nykyään markkinoilla on kolme lääkettä, jotka sisältävät vaikuttavana aineena boldenoni-undekylenaattia. Kaksi ensimmäistä voidaan pitää analogeina, ne eroavat toisistaan ​​vain vaikuttavan aineen pakkauksessa ja konsentraatiossa. Nämä ovat Boldesten-50, valmistettu kahden millilitran injektiopulloissa, vaikuttavan aineen pitoisuus valmisteessa on 50 mg / ml ja Boldesten-100, vapautumismuoto tässä on jo 5 ml pullo, ja aktiivisen aine on 100 mg / ml. Kolmas lääke on edellä mainittu metandriolipropionaatin (50 mg / ml) ja boldenoni-undekylenaatin (50 mg / ml) yhdistelmä. Lääkkeen nimi on Meprobolone, ja sitä valmistetaan täsmälleen samoissa pulloissa kuin Boldesten-50.

Sovelluskäytäntö

Periaatteessa boldenonia voidaan käyttää myös ”massankeräysjaksoissa”, mutta sellaisen lääkkeen käyttö, joka ei ole aromatisoituva ja jolla ei ole progestogeenista aktiivisuutta, ei välttämättä näytä kovin tarkoituksenmukaiselta. Vaikka on mahdollista saavuttaa huomattavia massan lisäyksiä, yhdistämällä boldenoni ja "pitkäkestoinen" esimerkiksi testosteroni, enantaatti. Täällä boldenonin ominaisuuden on lisättävä ruokahalua.

Mutta boldenonin päätarkoitus on "kuivaus", vaikka jälleen kerran, älä unohda lääkkeen kykyä lisätä ruokahalua. Koska se ei käytännössä ole aromatisoituva eikä sillä ole progestogeenistä aktiivisuutta, sen käytön yhteydessä on mahdollista välttää veden kertymistä.

Usein lääkettä käytetään korvaamaan nandroloni syklin toisella puoliskolla – se ei estä endogeenisen testosteronin tuotantoa yhtä paljon kuin nandroloni. Yksi boldenonin mielenkiintoinen ominaisuus on, että se stimuloi erytropoietiinin vapautumista munuaisissa, mikä johtaa lopulta punasolujen lisääntymiseen. Tämä ominaisuus on tärkeä niiden urheilulajien edustajille, joissa urheilijan kestävyys on eturintamassa. Kehonrakentajille tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole niin vähäpätöinen, jos muistan, että yksi lihasten kasvumekanismeista perustuu lihasten kapillaarien määrän kasvuun. Vaskulaarisuuden lisääntyminen, erityisesti kilpailun aattona, on tärkeä asia.

Ja viimeinen asia. Boldenonin epäilemättä ”pilaa” sen erikoispitkä ja erittäin raskas eetteriketju. Lääke ei sisälly vain hitaasti työhön, vaan myös yli kolmasosa huumeiden painosta putoaa työttömille "liitäntälaite". Boldenonin olemassaolon epäasianmukaisuus undekylenaatin muodossa havaittiin pitkään, mutta vasta äskettäin alkoi syntetisoida sellaisia ​​aineita kuin boldenoniasetaatti ja boldenonipropionaatti. Toistaiseksi tämän mielenkiintoisimman lääkkeen asetaatti- ja propionaattiversiot valmistetaan vain testauslaboratorioissa, mutta olen varma, että tunti ei ole kaukana, kun boldenoniasetaatti ja boldenonipropionaatti ilmestyvät markkinoille.

Sivuvaikutukset

Boldenonilla ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia, ainakin miehille. Jopa oman testosteronin tuotanto itse lääkkeellä ei estä kovin paljon.

Annostus

Boldenoni-undekylenaatin tyypilliset annokset vaihtelevat välillä 300-800 mg viikossa. 300 mg kokeneille urheilijoille on edelleen liian vähän, on järkevää noudattaa tätä annosta vain yhdistettäessä boldenonia muiden androgeenien kanssa. "Työskentely" voidaan pitää annoksena noin 600-800 mg lääkettä. Aloittelijoille 150-200 mg boldenonia viikossa voidaan pitää sopivana annoksena. Samat annokset ovat hyväksyttäviä voimanostolaitosten edustajille (paitsi raskaille luokille) ja muille urheilulajeille, jotka eivät aseta kovempia vaatimuksia urheilijan painolle.

Boldenonella on erittäin pitkä puoliintumisaika, ja se voidaan pistää viikoittain. Lisäksi ne tulisi tehdä viikoittain, mutta ei useammin – tämä on ainoa tapa saavuttaa nopeasti kumulatiivinen vaikutus. Perustuen siihen, että lääke sisällytetään työhön hyvin hitaasti, sen käytön kahden ensimmäisen viikon aikana annosta tulisi lisätä puolitoista kahteen kertaan.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

Jos päätät silti käyttää boldenonia lihasmassan kasvattamiseen, on parasta yhdistää se testosteroni-enantaatin tai Sustanonin injektioihin. Sillä "suurempi uskottavuus" yhdistelmässä voit lisätä oksimetolonia.

Kuivatukseen boldenonin tärkeimmät ”kumppanit” ovat trenboloni tai stanozololi; voit käyttää kaikkien kolmen lääkkeen yhdistelmää. Kokeneet urheilijat voivat yrittää "kuiva" ja testosteronipropionaatissa tässä myös boldenonin käyttö on erittäin tarkoituksenmukaista.

Naiset käyttävät sitä

Suurten lääkeannosten pitkäaikaisessa käytössä voi ilmetä virilisaatioilmiöitä, nimittäin lisääntynyttä hiusten kasvua kasvoissa ja kehossa. Mutta tämä on pitkäaikaista käyttöä ja suuria annoksia. Vaikka tätä lääkkeen ominaisuutta ei pidä aliarvioida, suuruusluokkaa 100-200 mg viikossa 4-5 viikon ajan olevat annokset eivät todennäköisesti johda virilisaatioon. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää Boldesten-50-valmistetta, kun vaikuttavan aineen pitoisuus liuoksessa on pienempi.

Muutama sana methandriolista

Ja aiheen lopussa haluaisin puhua toisesta "osallistuja" monimutkaisessa lääkkeessä nimeltä " Meproboloni " – metandriolidipropionaatti.

Toisin kuin yleisesti uskotaan metandriolin erinomaisista anabolisista kyvyistä, sillä ei käytännössä ole sellaista. Lisäksi metandrioli ei ole anabolinen steroidi, se on prohormoni, yksi androstenediolin muodoista. Tarkemmin sanottuna lääkettä kutsutaan 5-androsteeni-3β-dioliksi, joka tunnetaan paremmin nimellä 5AD. Samalla ei tiedetä, kenen kevyestä kädestä Methandriol sai hyvät anaboliset kyvyt, jotka ovat verrattavissa … testosteronin anabolisiin kykyihin! Katsotaanpa, kuinka oikeudenmukainen tällainen lausuma voi olla.

Aktiivisuudeksi mikä tahansa prohormoni on muutettava itse hormoniksi. Tässä tapauksessa metandrioli tai 5AD on muutettava testosteroniksi ja vasta sitten aloitettava. Kuinka suuren osan metandriolista luulet muuttuneen testosteroniksi? Et koskaan arvaa – jopa 0,19%! Toisin sanoen 5AD-gramman tuotto viikossa on verrattavissa 2 mg: n testosteronin tuottoon saman ajanjakson aikana. Kerro minulle, oletko nähnyt paljon urheilijoita saavan vaikuttavan massan kahdella milligrammalla testosteronia viikossa? En henkilökohtaisesti ole koskaan tavannut sellaisia ​​ihmisiä.

Mitä käytännön hyötyä voi olla niin heikosta lääkkeestä? Osoittautuu, että ehkä – metandrioli on estrogeenireseptorien agonisti, eli sillä on estrogeenistä aktiivisuutta muuttumatta estradioliksi. Kuten muistat, estrogeeneillä on monia piirteitä, joista on hyötyä voimailuharrastajien urheilijoille – ne auttavat kertymään glykogeeniin soluissa ja stimuloivat kasvuhormonin ja IGF-1: n eritystä sekä säätelevät androgeenireseptoreita. Ne anaboliset steroidit, joihin aromataasientsyymi ei vaikuta tai joilla ei itsessään ole progestogeenistä tai estrogeenistä aktiivisuutta, ovat huonompia kuin niiden "kehittyneemmät kollegansa" lihasmassan kasvussa. Tämän aromatisoimattomien steroidien puutteen kompensoimiseksi käytetään metandriolia.

Toinen hyödyllinen methandriolin ominaisuus on se, että se estää osittain mesterolonin (Proviron) ja drostanolonin deaktivaation, joka tapahtuu muuttamalla ne 5a-androsteeneiksi entsyymin 3a-hydroksisteroididehydrogenaasin vaikutuksen alaisena. Drostanolonin tapauksessa tämän steroidin ja methandriolin samanaikainen käyttö ei kuitenkaan anna erityisiä etuja – drostanolonia käytetään yksinomaan "kuivaus" vaiheessa, ja metandriolilla on voimakas kyky kerätä vettä luontaisen estrogeenisen aktiivisuutensa vuoksi.

Methandriolilla on myös niin hyödyllinen ominaisuus – lisääntynyt leukosyyttien synteesi. Tämä lääkkeen ominaisuus on hyödyllinen ihmisille, joilla on lisääntynyt taipumus sairastuvuuteen, erityisesti vähäkalorisen ruokavalion aikana.

Aromataasin estäjien (Arimidex) avulla ei voida voittaa metandriolin estrogeenista aktiivisuutta, josta tulee jonkin aikaa liiallista ja joka johtaa epämiellyttäviin seurauksiin, kuten liialliseen veden kertymiseen, rasvakudokseen tai jopa gynekomastiaan. Estrogeenireseptorin salpaajat (Clomid tai tamoksifeeni) voivat auttaa tässä. Lääkkeellä ei näytä olevan muuta "sivuvaikutukset".

Jotta metandriolin estrogeeninen aktiivisuus olisi hyvää eikä haittaa, sinun ei pidä ylittää sen 50 mg: n päivittäistä annosta. Yleensä metandriolia tuotetaan jo yleensä yhdessä boldenonin kanssa; jos se löytyy puhtaassa muodossaan, se on hyvin harvinaista. Ottaen huomioon metandriolidipropionaatin puoliintumisaika, joka on kaksi tai kolme päivää, yhdistelmävalmisteen injektiot tulisi suorittaa täsmälleen tällä taajuudella (2 ml "Meproboloni" kerran kahdessa päivässä tai 3 ml kerran kolmessa päivässä). Testosteronia voidaan lisätä myös yhdistelmään "boldenoni + metandrioli" – joten yhdistetty lääke pystyy osoittamaan kykynsä lisätä lihasmassaa suuremmassa määrin.

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti