Nandro D

41.00

Tuotetunnus (SKU): 1583 Osasto:

Kuvaus

Unigenin Nandro 250 on laajakirjoinen steroidi, jolla on kohtalainen anabolinen ja vähentynyt androgeeninen aktiivisuus. Tärkein vaikuttava aine on nandrolonidekanoaatti, joka erittyy elimistöön pieninä määrinä. Toimituslomake – injektioneste, neste, ampullin tilavuus 10 ml, annos 250.

Nandro 250 Junigeniä käytetään tehokkaasti rakentamaan lihasmassaa sekä lisäämään voimaa ja kestävyyttä, vahvistamaan luita ja vahvistamaan immuniteettia. Lääkettä pidetään melko turvallisena steroidina, mutta sen korkea kyky olla vuorovaikutuksessa progestiinireseptorien kanssa lisää sivuvaikutusten riskiä.

Steroidin anabolinen aktiivisuus on 150% testosteronista, androgeeninen 30% testosteronista.

Nandro 250 Unigenin vaikutukset

  • voimakas lihasten kertyminen, jopa 10 kg yhdellä laukauksella;
  • palautumisilmiön puuttuminen, jonka vuoksi painonnousu jatkuu myös syklin peruuttamisen jälkeen;
  • kivuliaiden tuntemusten esiintymisen estäminen nivelissä, luulaitteen ja nivelsiteiden vahvistaminen aktivoimalla kollageenin sekä nivelnesteen tuotanto;
  • lisääntynyt kestävyys punasolujen massan lisääntymisen vuoksi. Tämä johtaa parempaan hapen saantiin kudoksiin ja vähemmän happamoitumiseen;
  • urheilijan yksilöllisen koskemattomuuden lisääminen.

Sivuvaikutukset steroidien ottamisen jälkeen ovat harvinaisia. Niitä edustavat virilisaation, hyperkalsemian, kuukautisten epäsäännöllisyyden oireet, munasarjojen toiminnan estäminen naisilla sekä ihon hyperpigmentaatio ja virtsateiden ärsytys miehillä.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Synteettinen testosteronijohdannainen, jolla on heikentynyt androgeeninen, mutta tehostettu anabolinen vaikutus.

Anabolinen vaikutus ilmenee korjausprosessien aktivoitumisena epiteelissä (kokonaismuotoinen ja rauhas), luu- ja lihaskudoksessa proteiinisynteesin ja solujen rakenteellisten komponenttien stimuloinnin seurauksena. Lisää aminohappojen imeytymisen täydellisyyttä ohutsuolesta (runsaasti proteiinia sisältävän ruokavalion taustalla), mikä luo positiivisen typpitasapainon. Stimuloi erytropoietiinin tuotantoa ja aktivoi anabolisia prosesseja luuytimessä, jotka ilmenevät antianeemisena vaikutuksena, kun rautavalmisteita annetaan samanaikaisesti. Estää gonadotropiinien ja endogeenisen testosteronin synteesiä. Suurina annoksina se estää spermatogeneesiä. Voi hidastaa lasten kasvua ja seksuaalista kehitystä.

Rikkoo K-vitamiinista riippuvien plasman hyytymistekijöiden (II, VII, IX, X) synteesiä maksassa, muuttaa plasman lipidiprofiilia (lisää LDL-pitoisuutta ja vähentää HDL-pitoisuutta), parantaa natriumin ja veden imeytymistä munuaisissa, mikä edistää perifeerisen turvotuksen muodostumista. Nämä vaikutukset häviävät hoidon lopettamisen jälkeen.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

100 mg i / m-annon jälkeen Cmax saavutetaan 1-3 viikossa. Maksan biotransformaatio tapahtuu muodostaen 17-ketosteroideja. Se erittyy pääasiassa virtsaan (yli 90%) ja noin 6% ulosteeseen.

Ohjeet

Anemian hoito munuaisten vajaatoiminnassa (lisää hemoglobiiniarvoja ja solumassaa), diabeettinen retinopatia, lihasdystrofia, Werding-Hoffmannin selkärangan amyotrofia, rintasyöpä (adjuvantti), glomerulonefriitti, laaja palovammat, osteoporoosi.

Levitysmenetelmä

Nandro 250 -kurssi kestää tarpeeksi kauan – kahdesta kahteen ja puoleen kuukauteen. Koska nandroloni laitetaan eetterille pitkällä sivuketjulla, sen pääsy elimistöön on asteittaista, injektioita tehdään enintään kerran viikossa. Steroidin optimaalinen viikoittainen annos on 400-600 mg vaikuttavaa ainetta (mutta laskenta suoritetaan tietysti puhtaasti yksittäin, yleensä suhteessa 4 milligrammaa lääkettä 1 kilogrammaa painokiloa kohti). Tavallinen kurssi on pitkä, eikä sinun pitäisi viivyttää sitä – enemmän tuloksia saadaan kahdella lyhytaikaisella syklillä ja annoksella kuin yhdellä tehokkaalla.

Kuinka ottaa Nandro 250 yhdessä muiden steroidien kanssa:

Nandrolonin yhdistelmä on etusijalla, koska lääkkeen soolokurssilla on lukuisia haittoja hormonituotannon estämisessä, alentuneessa libidossa jne. Yleensä Nandro 250 yhdistetään testosteroniin. Yhdistelmät stanozololin ja methandrostenolonin kanssa ovat myös mahdollisia.

Sivuvaikutukset

Naisilla – virilisaation oireet, munasarjojen toiminnan estäminen, kuukautishäiriöt, hyperkalsemia.

Miehet: esipuberteettikaudella – virilisaation, ihon idiopaattisen hyperpigmentaation, kasvun hidastumisen tai pysähtymisen oireet (putkimaisten luiden epifyseaalisten kasvualueiden kalkkiutuminen); puberteettikaudella – virtsarakon ärsytys, gynekomastia, priapismi; vanhuudessa, eturauhasen liikakasvu ja / tai karsinooma.

Miehillä ja naisilla – ateroskleroosin eteneminen, perifeerinen turvotus, dyspeptiset häiriöt, maksan vajaatoiminta keltaisuudella, leukosyyttien määrän muutokset, pitkien luiden kipu, hyperkoagulaatio, jolla on taipumusta verenvuotoon.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti