Test Mix

38.00

Tuotetunnus (SKU): 1582 Osasto:

Kuvaus

Unigenin Test-Comp 250 on androgeeninen anabolinen steroidi, jolla on pitkävaikutteinen vaikutus. Tuote perustuu testosteroniseokseen. Vapautumismuoto – injektioneste, neste 10 ml: n ampulleissa (annos – 250).

Test-Comp 250 Unigen -seoksen koostumus sisältää neljä testosteroniesteriä – fenyylipropionaatti, isokaproaatti, propionaatti, dekanoaatti. Kunkin osan asteittaisen paljastamisen vuoksi, kun se tulee kehoon, tuotteelle suoritetaan pitkäaikainen vaikutus. Vaikka säännölliset injektiot eivät ole välttämättömiä, urheilijan hormonaalinen taso pysyy taatusti samalla korkealla tasolla pitkään.

Tärkeimmän vaikuttavan aineosan öljypohja takaa mahdottomuuden liuottaa veteen ja pitää se rasvavarastossa, kunnes tuote poistuu kokonaan kehosta.

Test-Comp 250 Unigen-vaikutukset

  • rakentaa lihasten määrää lyhyessä ajassa lisäämällä proteiinisynteesiä;
  • estää lihaskuitujen tuhoutuminen kortisolituotannon tukahduttamisen vuoksi (antikatabolinen vaikutus);
  • lisääntynyt kestävyys punasolujen paremman tuotannon ansiosta, jotka ovat kudosten hapenkantajia
  • terveellisen ruokahalun lisääminen optimaaliseen lihasten kasvuun ilman kokonaishukan riskiä
  • fosforin ja typpitasapainon vakauttaminen;
  • lisääntynyt libido ja sukupuolihalu syklin aikana.

Steroidin antamisen taustalla esiintyviin kielteisiin vaikutuksiin kuuluvat androgeeniset reaktiot.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Sustanon koostuu neljästä testosteroniesteristä (propionaatti, fenyylipropionaatti, isokapronaatti ja dekanoaatti).

Testosteroni on ensisijainen miesten sukupuolihormoni, jonka synnyttävät ja erittävät kivekset. Se stimuloi miesten sukupuolielinten ja toissijaisten sukupuoliominaisuuksien (eturauhasen, siemennesteiden, peniksen ja kivespussin kypsymistä, miesten hiusten jakautumista kasvoilla, häpyluuhun, rintaan), kurkunpään, kehon lihasten ja rasvan jakautumista. Säilyttää typpeä, natriumia, kaliumia ja fosforia, parantaa anaboliaa ja vähentää proteiinien kataboliaa. Testosteronin pitoisuuden ennenaikainen kasvu veriplasmassa murrosikää edeltävänä aikana saa käpylisäkkeen sulkeutumaan ja pysäyttämään kasvun. Stimuloi erytropoietiinin ja punasolujen tuotantoa. Negatiivisen palautteen (palautteen) mekanismin avulla se estää luteinisoivan ja follikkelia stimuloivan hormonin eritystä aivolisäkkeestä ja estää spermatogeneesiä.

Naisilla se estää aivolisäkkeen gonadotrooppisen toiminnan, munasarjojen ja rintarauhasten toiminnan ja aiheuttaa kohdun limakalvon atrofian. Estrogeeniantagonistista vaikutusta käytetään kohdun fibroidien, endometrioosin, rintasyövän hoidossa. Osoittaa suotuisan vaikutuksen ilmastokauden valituksiin.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

Valmisteen sisältämillä testosteroniesterillä on erilaiset imeytymis- ja erittymisnopeudet, mikä antaa nopean ja pitkäaikaisen (jopa 4 viikkoa) vaikutuksen yhden injektion jälkeen: testosteronipropionaatti toimii ensimmäisen päivän aikana, testosteronifenyylipropionaatin ja isokapronaatin vaikutus alkaa 24 tuntia injektion jälkeen ja jatkuu jopa 2 viikkoa Testosteronidekanoaatti alkaa toimia myöhemmin, mutta kestää kauemmin. Veressä melkein 98% testosteronista sitoutuu tiettyyn globuliinifraktioon, joka sitoo testosteronia ja estradiolia. Biotransformaatio tapahtuu maksassa erilaisiksi 17-ketosteroideiksi, jotka erittyvät virtsaan konjugoitumisen jälkeen glukuronihapon tai rikkihapon (noin 90%) kanssa. Noin 6% imeytyneestä lääkkeestä erittyy sitomattomana ulosteeseen.

Ohjeet

Miehillä – androgeeninen vajaatoiminta kastraation, eunuchoidismin, hypopituitarismin, hormonaalisen alkuperän impotenssin, miesten vaihdevuosien oireiden (heikentyneen libidon, henkisen ja fyysisen aktiivisuuden), joidenkin hedelmättömyysmuotojen kanssa, joilla on vähentynyt spermatogeneesi, androgeenisen vajaatoiminnan aiheuttama osteoporoosi; naisilla – hyperestrogenismi; fibroidit; endometrioosi; rintasyöpä; osteoporoosi.

Levitysmenetelmä

Test-Comp 250: n suositeltu kurssi on 3-4 viikkoa. Lääkkeiden kesto ja annostus tulisi kuitenkin määrittää urheilijan fysiologisten ominaisuuksien, hänen kokemuksensa steroidien käytöstä ja joidenkin muiden tekijöiden perusteella. Testosteroniesteriseos saavuttaa suurimman veripitoisuuden noin 15 päivän kuluttua.

Steroidien annos vaihtelee 250-750 milligrammaa viikossa ja injektioita tehdään hyvin harvoin – kerran tai kahdesti kahden viikon välein.

Test-Comp 250: tä ei suositella naisille.

Sivuvaikutukset

Priapismi ja muut merkit liiallisesta seksuaalisesta stimulaatiosta (usein erektio) pojilla esipuberteettikaudella – kiihtynyt seksuaalinen kehitys, lisääntynyt erektiotiheys, laajentunut penis ja epifysioiden ennenaikainen sulkeminen spermatogeneesin vaurioituminen ja siittiöiden vähentynyt kypsyminen, oligospermia ja siemensyöksyn määrän väheneminen; eturauhanen poikkeavuudet; naisilla – verenvuoto syntymäkanavasta, lisääntynyt libido; lääkkeen pitkäaikaisessa käytössä virilisaation oireet ovat mahdollisia; hirsutismi, gynekomastia; seborrhea, akne, rasvainen iho, kiihtynyt hiustenlähtö; natriumin ja veden kertyminen, turvotus; hyperkalsemian oireet; tromboflebiitti; pahoinvointi, kolestaattinen keltaisuus, kohonnut maksa-aminotransferaasipitoisuus (jos saanti lopetetaan, ne normalisoituvat); päänsärky, masennus, aggressiivisuus, ahdistuneisuus, unihäiriöt, parestesia.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti