Stanover

27.00

Tuotetunnus (SKU): 1584 Osasto:

Kuvaus

Stanover 10 (Vermodje) on anabolinen steroidi, stanozololiformulaatio, jota käytetään tehokkaasti leikkaamisen aikana. Harvinaisilla poikkeuksilla se sopii hyvin muihin urheilufarmakologioihin – muihin anabolisiin steroideihin ja erilaisiin peptidihormoneihin. Lääke on tarkoitettu suun kautta (oraalisesti).

Tarjoamme ostaa Stanover halpaa. AthleticPharmassa asiakkailla on useita vaihtoehtoja säästämiseen samanaikaisesti, mukaan lukien alennusjärjestelmä ja kumppaniohjelma tai tuotteiden myynti. Täältä löydät hyvät hinnat! Lisäksi jokaiselle vierailijalle taataan mukava palvelu. Tilaukset toimitetaan mahdollisimman nopeasti Venäjän federaatiossa ja Kazakstanin tasavallassa ilman tarpeetonta riskiä.

Täysi ominaisuus

Tablettien vaikuttava aine on stanozololi. Steroidi on muunnos lääkkeelle tai eläinlääketieteelle kehitetystä dihydrotestosteronista, jolle on ominaista korkea anabolinen aktiivisuus ja heikot androgeeniset ominaisuudet: noin 320% ja 30% testosteronia. Tärkein etu on aromatisoitumisen puute (estrogeeniksi ei muutu).

Kuten suorat kollegansa, Stanover-tabletit sinulla on koko joukko vaikutuksia, joista on hyötyä pumppauksessa:

 • Edistää lihasten kasvua

(ilman vedenpidätystä ja rasvan kertymistä);

 • Poistaa ylimääräisen kosteuden;
 • Vähentää kehon rasvaa;
 • Kehittää jäykkyyttä, lihasten helpotusta;
 • Lisää kestävyyttä ja vähentää väsymystä;
 • Johtaa vahvuusindikaattoreiden kasvuun.

Siten lääke stimuloi erilaisia ​​lihasmassaa. Tietenkin, edellyttäen, että harjoitusohjelmaa ja ravintosuunnitelmaa mukautetaan tehtävän suorittamiseksi.

Huomaa: Stanover-tabletit voivat estää SHBG: n aktiivisuuden kehossa, mikä lisää vapaan testosteronin pitoisuutta veressä, mikä vaikuttaa myönteisesti useimpien syklien tehokkuuteen.

Stanoverin sivuvaikutus on lievä ja luonnollisesti ohimenevä, jos noudatat sisällyttämistä koskevia suosituksia. Mutta aknen, korkean verenpaineen, päänsäryn, suurten nivelten tai nivelsiteiden vaurioita ei voida täysin sulkea pois. Sillä on myös joitain toksisia vaikutuksia maksaan (kohtalainen annoksesta riippuva hepatotoksisuus).

Arviot vahvistavat, että Stanover by Vermodje (10mg / tab, 25tab) on suhteellisen turvallinen urheilijoille ja urheilijoille.

Kuinka käyttää?

Stanover 10 mg tableteina on tarkoitettu systemaattiseen mutta lyhytaikaiseen käyttöön:

 • sykli kestää keskimäärin 5-7 viikkoa (ei enää, jotta ei aiheudu maksavaurioita).
 • Suositeltu antotiheys on päivittäin, mikä vastaa stanozololin puoliintumisaikaa, joka on enintään 9 tuntia.
 • Tehokkaat annokset miehille alkavat 20-30 mg / vrk ja nousevat 40-50 mg / vrk, naisille sallitaan 5-10 mg / vrk.

Esimerkkejä sykleistä korkealaatuiselle lihasten kasvulle:

 • Yhdessä testosteronin propionaatin (100-150mg 2 päivän välein) ja trenboloniasetaatin (75-100mg 2 päivän välein) kanssa.
 • Yhdistämällä fenyylipropionaatti testosteronin ja drostanolonidipropionaatin kanssa (molemmat – 100-200mg 2-3 päivän välein).

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti