Boldzone

55.00

Tuotetunnus (SKU): 1566 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Boldzone

Nykyään ammattilaisurheilijat haluavat yhä enemmän käyttää boldenonia lihasmassaan. Tämä injektoitava lääke on kevyt steroidi ja modifioitu testosteronin muoto. Sitä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä, mutta viime vuosina siitä on tullut suosittu kehonrakennuksessa ja muissa urheilulajeissa.

Urheilijat puhuvat boldenonista erittäin tehokkaana lääkkeenä. Vaikka sillä on suhteellisen hidas vaikutus kehoon verrattuna muihin steroideihin, se auttaa saamaan laadukasta lihasmassaa.

Toiminnan ominaisuudet

Lihasmassan kertyminen boldenonilla saavutetaan voimakkaalla ruokahalun lisääntymisellä. Samaan aikaan lääkkeellä ei ole käytännössä sivuvaikutuksia, sitä voivat käyttää sekä mies- että naisurheilijat. Boldenonin ottaminen tarjoaa:

  • Luottavainen joukko lihasmassaa;
  • Kestävyyden vahvistaminen;
  • Voiman kasvu.

Tämän lääkkeen ottaminen on erityisen hyödyllistä niille, jotka tarvitsevat kuluttaa paljon kaloreita, mutta sitä on jostain syystä vaikea tehdä. On myös suositeltavaa, kun otetaan ruokahalua vähentävien steroidien sokkikursseja halutun lihasmassan edistymisen varmistamiseksi.

Lääkkeen tärkeä etu on alhainen aromatisoituminen ja minimaalinen oman testosteronin tuotannon tukahduttaminen. Urheilijat, jotka ottavat boldenonia suositellulla annoksella, eivät välttämättä pelkää gynekomastiaa, turvotusta ja muita epämiellyttäviä vaikutuksia, jotka liittyvät korkeisiin estrogeenipitoisuuksiin.

Boldenone toimii hyvin melkein minkä tahansa muun anabolisen steroidin kanssa. Siksi sitä voidaan käyttää sekä lihasmassaan että kuivumisen aikana.

Kuinka ottaa lääke oikein?

Boldenonia ei ole tarkoitettu nopeisiin tuloksiin, se otetaan 10-12 viikon tai enemmän. On myös pidettävä mielessä, että vaikuttavan aineen puoliintumisaika on suhteellisen pitkä – vähintään 9–10 päivää. Siksi paras vaihtoehto on pistää lääke kerran viikossa.

Boldenonin ottamisen harvinaisia ​​haittavaikutuksia ovat:

  • Akne;
  • Kaljuuntuminen;
  • Eturauhasen hypertrofia.

Useimmiten näitä haittavaikutuksia esiintyy, kun suositeltu annos ylitetään.

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti