ANAPOLON

96.00

Tuotetunnus (SKU): 1590 Osasto:

Kuvaus

ANAPOLON: MIKÄ SE ON?

Anapolon erottuu voimastaan ​​muiden tablettisteroidien taustalla. Tämän anabolisen steroidin avulla urheilijat voivat saada suuria määriä massaa ja myös lisätä voimaa nopeasti. Online-steroidikauppamme tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden ostaa Anapolonia houkuttelevaan hintaan.

ANAPOLONIN KÄYTÖN VAIKUTUKSET

Lääkkeen tärkein vaikuttava aine on oksimetoloni. Anabolisen aktiivisuuden suhteen ne ovat 3,2 kertaa voimakkaampia kuin endogeeninen mieshormoni. Tässä tapauksessa oksi voidaan pitää kohtalaisena androgeenina, koska vastaava parametri on korkeintaan 45 prosenttia.

Asteroidia luodessaan tutkijat keskittyivät sen lääketieteelliseen käyttöön. Tällainen vahva OC ei kuitenkaan voinut jäädä urheilijoiden huomaamatta. Tämän seurauksena urheilijat ovat käyttäneet oksimetolonia yli viiden vuosikymmenen ajan. Tarkastellaan hapen tärkeimpiä positiivisia ominaisuuksia:

  • Lihasmassan nopea kasvu.
  • Kuljetusproteiinien työ estetään tehokkaasti.
  • Proteiiniaineenvaihdunta kiihtyy.
  • Teho kasvaa merkittävästi.
  • Punasolujen tuotanto kiihtyy.
  • Nivelsiteiden tehokkuus paranee.

Koska steroidi osoittaa melko voimakasta androgeenista aktiivisuutta syklissä, vain miehet voivat tilata Anapolonia. Urheilijoita kehotetaan kiinnittämään huomiota kevyempään AAS: ään. Hydroksin pätevä käyttö takaa negatiivisten vaikutusten puuttumisen. Niiden esiintymisen mahdollisuutta ei kuitenkaan voida täysin sulkea pois. Vaikka anabolisen aineen vaikuttava aine on maustettu heikosti, estrogeeniset sivuvaikutukset ovat mahdollisia. Terveysongelmien välttämiseksi urheilijat suosivat Provironia.

SÄÄNNÖT ANAPOLONIN KÄYTTÖÖN URHEILussa

Anabolisten aineiden suositeltu päivittäinen annos on 50-150 mg. Nyt puhumme kehonrakennuksen harrastajista, koska ammattilaisurheilussa tätä anabolista ainetta käytetään suurempina annoksina. Useimmissa tapauksissa Anapolon-kurssi kestää 1,5 tai enintään 2 kuukautta. Muista, että tämä on tabletti, jolla on jokin osoitus maksatoksisuudesta.

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Anadrolin yhdistämistä muihin steroideihin. Muista, että tämä voi olla vain injektoitava AAS. Kehonrakennuksessa oksi käytetään lihasten nopeaan kasvuun. On aivan selvää, että on syytä yhdistää se vastaavien lääkkeiden kanssa. Yleensä nämä ovat pitkiä testosteronia ja trenboloneja, boldenonia, nandrolonidekanoaattia. Tällaisten yhdistelmien ansiosta voit saada maksimaalisen määrän lihasmassaa.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti