Stano-lab 20

42.00

Tuotetunnus (SKU): 1559 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Stano-lab 20

Lyhyt kuvaus lääkkeestä Stano-lab 20

Stano-lab 20 on erittäin anabolinen steroidi, jolla on lieviä androgeenisiä ominaisuuksia. Stano-lab 20 on kysytty kaikentyyppisten urheilijoiden keskuudessa, jotka käyttävät urheilufarmakologiaa voimaindikaattoreiden lisäämiseksi, ylimääräisen rasvan polttamiseksi, kestävyyden lisäämiseksi ja korkealaatuisen lihasmassan saamiseksi.

Stano-lab 20: ta tuottaa suhteellisen nuori, mutta jo vakiintunut yritys, 7Lab Pharma. Stano-lab 20: n pääkomponentti on Stanozololi, jota valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1962 lääketieteelliseen käyttöön ja joka on ollut ilahduttava urheilijoita sen saannin tuloksilla vuosikymmenien ajan. Stano-lab 20: lla on 320% anabolista ja 30% androgeenista aktiivisuutta verrattuna endogeeniseen testosteroniin.

Stano-lab 20 -tabletit yhdessä intensiivisen harjoittelun ja tasapainoisen ruokavalion kanssa antavat urheilijalle mahdollisuuden saavuttaa vaikuttavia tuloksia ja lääkkeen oikealla käytöllä myös parantaa kehoa. Stano-lab 20 antaa urheilijalle mahdollisuuden lisätä ruokahalua, kestävyyttä ja voimaa, poistaa ylimääräinen rasva ja neste kehosta ja antaa lihaksille näkyvämmän muodon. Urheilija voi tuntea voiman nousun melkein heti Stano-lab 20 -tabletin ottamisen jälkeen ja tuntuu 8 tunnin ajan. Koska vaikutus ei ole niin pitkä, on suositeltavaa ottaa lääke säännöllisesti koko kurssin ajan.

Stano-lab 20 -lääkkeen sivuvaikutukset

On huomattava, että lääkkeellä voi olla positiivinen vaikutus kehoon paitsi harvoissa tapauksissa, ja väärin lasketulla annoksella voidaan havaita sivuvaikutuksia. Ne ilmenevät korkean verenpaineen, kolesterolin lisääntymisen muodossa kehossa, on myös pidettävä mielessä, että Stano-lab 20 oraalisilla tableteilla on myrkyllinen vaikutus maksaan.

Huomio! Nyt Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) on ​​saatavana uusissa pakkauksissa.

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti