Androver

46.00

Tuotetunnus (SKU): 1586 Osasto:

Kuvaus

Androver on Vermodjen tuottama voimakas anabolinen ja androgeeni. Steroidia on saatavana 50 mg: n tabletteina (vaikuttavan aineosan pitoisuus) ja se on tarkoitettu suun kautta annettavaksi (sisällä).

Rautalajeissa kehonrakennuksesta voimanostoihin Androveria (oksimetolonia) voidaan suositella vain urheilijoille, joilla on kokemusta urheilufarmakologiasta. Sillä on erittäin vahva ja nopea vaikutus, joka on ylivoimainen aloittelijoille.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Tablettien systemaattisella käytöllä lääke edistää seuraavia parannuksia:

  • Lihasjärjestelmän lisääntyminen (lihasten hypertrofian takia);
  • Lujuuden kasvu, lisääntynyt kestävyys;
  • Hyödyntämisen kiihtyminen;
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Paranna nivelsiteiden ja nivelten toimintaa.

Androverilla on vahvistettu olevan vaikutuksia, jotka vähentävät SHBG: tä ja parantavat hematopoieesia. Tämä johtaa vapaan testosteronin pitoisuuden lisääntymiseen veressä ja hapen kuljetuksen parantumiseen lihaksiin. Sen sanotaan myös olevan kyky lisätä erytropoietiinin eritystä.

Huomaa: Oksimetoloni (Androver ja analogit) on yksi vahvimmista oraalisista anabolisista steroideista: anabolinen aktiivisuus kasvaa 320%: iin testosteronista, androgeeninen aktiivisuus vähenee 70% ja puoliintumisaika on noin 9 tuntia. Se on synteettinen steroidi, joka on kehitetty erityisesti lääketieteelliseen käyttöön 1900-luvun 60-luvulla.

Androverin sivuvaikutus

Yleensä ihmiskeho sietää tabletteja hyvin. Jos et väärinkäytä vastaanottoa, vakavia komplikaatioita ei todennäköisesti tule esiin. Androgeenisten, estrogeenisten tai progestogeenisten sivuvaikutusten kehittymisen mahdollisuutta ei kuitenkaan voida täysin sulkea pois. Mahdolliset: liiallinen vedenpidätyskyky, akne, kohonnut verenpaine, hikoilu, tukahdutettu libido, kivesten surkastuminen, kaljuuntuminen, gynekomastia.

Myös arvosteluissa on valituksia pahoinvoinnista, närästyksestä ja ruokahaluttomuudesta.

Pääsykurssi

Se on voimakas voimaa ja massaa lisäävä lääke, jota on käytettävä järjestelmällisesti maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Urheilijoille suositellaan annosta 50-100 mg / vrk. Päivittäinen antotiheys johtuu vaikuttavan aineosan lyhyestä puoliintumisajasta. Kurssin keskimääräinen kesto on 6 viikkoa. Pidempiä tabletteja ei yleensä käytetä, jotta maksasta ei aiheudu komplikaatioita.

Androver-kurssi voi edellyttää seuraavien lääkkeiden käyttöä: mesteroloni (Proviron), anastrotsoli (aromataasin estäjä), gonadotropiini (hCG). Joskus ne ovat vain välttämättömiä sivuvaikutusten välttämiseksi, varsinkin kun on kyse useiden AAS: ien käytöstä yhdessä.

Klomifeenisitraattia (Clomid) tai tamoksifeenia (Tamoximed) tulisi käyttää syklin jälkeisen hoidon aikana tulosten palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti