Test P

27.00

Tuotetunnus (SKU): 1580 Osasto:

Kuvaus

Testosteronipropionaatti (alkuperäinen nimi testosteronipropionaatti ) on miehille tarkoitettu lääketieteellinen steroidilääke. Lääkkeen pääasiallinen toiminta on lisätä testosteronitasoa kehossa, mikä lisää lihasmassaa ja voimaa. Testosteroni on tärkein mieshormoni, joka vaikuttaa miehen kehitykseen ja seksuaalisiin ominaisuuksiin. Ja tämä on steroidin pääelementti, kuten nimestä voi päätellä. Tietyissä annoksissa se on välttämätöntä jokaiselle miehelle.

Lääkkeen kuvaus

Testosteronipropionaattia myydään 10 mg: n ampullien pakkauksissa. Se valmistetaan injektiona, steriilinä, ruiskeena lihakseen, on suositeltavaa käyttää sitä valmisteluvaiheessa, eikä ennen esityksiä.

Levityssykli ja vaikutukset

Tätä steroidia voidaan käyttää sekä yksinään että yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Aloittelijoille on suositeltavaa pistää testosteronipropionaatti 50 mg joka toinen päivä. Kokeneille urheilijoille – 100 mg, mutta joka päivä. Steroidi toimii nopeasti, mutta sitä on käytettävä jatkuvasti 4-6 viikon ajan, jotta se olisi tehokasta. Jos teit kaiken oikein (et kärsi huimauksesta ja oksentelusta), saat lihasten kasvua ja voimaa.

Lujuuden lisäämisen lisäksi steroidi voi:

  1. Aloita geenin transkriptio;
  2. Lisätä sukupuolen halua;
  3. Estää iskeeminen ja sepelvaltimotauti;
  4. Nopeuttaa palautusprosesseja;
  5. Polta rasvaa;
  6. Lisää insuliinin kaltaisen kasvutekijän tasoa maksassa ja sydämessä.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti