Trenbolone Acetate

54.00

Tuotetunnus (SKU): 1560 Osasto:

Kuvaus

 

 

 

Trenboloniasetaatti

Ammattilaiset kehonrakentajat arvostavat trenbolonia sen monipuolisuudesta ja kutsuvat sitä anabolisten steroidien kuninkaaksi. Mutta lääkkeellä on sivuvaikutuksia ja se voi olla haitallista kouluttamattomissa käsissä.

Artikkelissa on kokeneiden ammattilaisten, urheilijoiden itsensä neuvoja, kuinka käyttää trenbolonia älykkäästi.

Trenboloni on ruiskeena anabolinen steroidi, jota urheilijat, kehonrakentajat, voimanosto, kunto, cross kunto, ja muita urheilulajeja. Steroidilla on useita muotoja – trenbolonin enantaatti, asetaatti ja Hexa. Treniä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä, ja se oli erittäin hyvä lisäämään karjan lihasmassaa ja ruokahalua. Sitten lääke modernisoitiin ihmisille, ja hän muutti kehonrakennuksen taistelukentille. Tren ei ole tarkoitettu aloittelijoille, tämä on varmaa!

Urheilufarmakologian steroidi houkuttelee vaikutuksiaan, se kykenee:

  • nopeasti rakentaa lihasmassaa,
  • lisätä vahvuusindikaattoreita,
  • polta rasvaa
  • on monipuolinen,
  • on anabolinen vaikutus.

Laite on tehokas, mutta on pidettävä mielessä, että siinä on paljon "sudenkuoppia" josta sinun on tiedettävä. Kurssin oikean soveltamisen varmistamiseksi on suositeltavaa läpäistä testit estradiolin ja prolaktiinin pitoisuudesta kehossa.

On suositeltavaa käyttää trenia enintään 5-6 viikkoa.

Amatööreille suositellut annokset ovat 100-200 milligrammaa viikossa, ammattilaisille 300-500.

Kun käytät trenbolonia, muista käyttää kabergoliinia, joka säätelee veren prolaktiinipitoisuutta. Huomio: urheiluravitsemuksen annostus ja kurssi valitaan erikseen lääkärin tai lisensoidun kouluttajan kanssa.

Trenboloniasetaatti

Suosittu voimanosto-urheilijoiden keskuudessa, lääkettä käytetään tehon parantamiseen. Tämän tuotemerkin vahvin anabolinen aine. Niitä käytetään pääasiassa lyhytaikaisiin kursseihin.

Trenbolonin enantaatti

Jos urheilija keskittyy lihasmassan kasvuun, tämäntyyppiset lääkkeet tulevat pelastamaan. Joillekin steroidi sopii, toisille se on täysin sopimaton. Jos kehosi sietää sitä riittävästi, olet onnea. Lääke kuivuu ja lisää massan laadullista kasvua.

Siksi valitse oikeat ja oikeat valmistajat. Nettisivu https://steroidsshop-ua.com on täydellinen ohjeistus ja käyttötapa.

Tren Hexa

Hexa – auttaa vähentämään estrogeeniongelmien riskiä, ​​lääke on yleismaailmallinen ja sopii melkein kaikkiin tarkoituksiin – voimaindikaattoreiden lisääminen, lihasten määrän lisääminen, kilpailuun valmistautuminen. Tarkistaa pois vivahteet Steroidikauppa com -sivustolla.

Tätä eetteriä käytetään erilaisissa urheilulajeissa. Tren Hexa, kuten sitä yleisesti kutsutaan, on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista. Ominaisuuksiensa mukaan se ylittää testosteronin viisi kertaa.

Joitakin haittavaikutuksia

  1. Ärtyneisyys, aggressiivisuus
  2. Unettomuus
  3. Lisääntynyt verenpaine
  4. Iho muuttuu rasvaiseksi

 

Mutta ne voidaan välttää ja minimoida käyttämällä kohtuullisia annoksia muita lääkkeitä ja varotoimia.

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti