Apto-Turinabol

71.00

Tuotetunnus (SKU): 1570 Osasto:

Kuvaus

Apto-Turinabol

Julkaisumuoto – oraaliset 10 mg tabletit tai injektio ampulleina

Vaikuttava aine on klorodehydrometyylitestosteroni

Halu saada puhtaasti kuiva lihasmassa ilman ylimääräistä vettä AAS: n avulla erottaa kokeneen urheilijan aloittelijasta. Turinabol, modifioitu metaanipohjainen steroidi, auttaa tässä vaikeassa tehtävässä.

Kaupassamme on runsas luettelo lääkkeistä eri tuotemerkeiltä, ​​mutta samalla vaikutuksella: Turanabol, Turinabol, Turinover ja monet muut. Takaamme nopean toimituksen sekä itsepalvelun että kuriirin välityksellä, vaatimustenmukaisuustodistusten saatavuuden ja valmistajan hinnat.

Ominaisuudet ja vaikutukset

Lääkkeen ottaminen yhdessä intensiivisen harjoittelun, asianmukaisen ravitsemuksen ja unihoidon kanssa takaa urheilijalle seuraavat vaikutukset:

  1. Laadukas lihasten kasvu. Vain kuivaa lihasmassaa, ei grammaa vettä. Yhdellä kurssilla voit painaa jopa 4-6 kg. Lisäksi palautumisilmiö minimoidaan, varsinkin jos käytät urheiluravintoa.
  2. Kestävyyden parantaminen, mikä on hyödyllistä aerobiselle liikunnalle.
  3. Vahvuuden parantaminen: Harjoittelutuloksesi nousevat taivaalle.
  4. Lihaksen määritelmän parantaminen: vetojen ja ulkonevien taajuuksien takaaminen.
  5. SHBG: n määrän väheneminen, mikä parantaa anaboliaa ja testosteronin tuotantoa. Tämä on erityisen hyödyllistä yhdistettynä muihin steroideihin.
  6. Sydän- ja verisuonijärjestelmän suojaaminen.

Turinabolin kemialliset indikaattorit ovat seuraavat: 180% anabolista ja 50% androgeenista aktiivisuutta suhteessa testosteroniin, ei aromatisointia, korkea toksisuus maksalle, heikko vaikutus HH-akseliin.

Mielenkiintoinen tosiasia: voit ostaa meiltä oraalisia steroideja tai injektio-ampulleja. Lisätietoja vastaavassa osiossa.

Haittavaikutukset ja haitat

Turinabolia käytettäessä negatiiviset reaktiot ovat mahdollisia maksasairauksien muodossa sen korkean toksisuuden vuoksi. Ne ovat ainoat mahdolliset negatiiviset reaktiot yliannostuksen ja pääsysääntöjen laiminlyönnin yhteydessä. Hyvin harvoissa tapauksissa oman testosteronin ja erektiohäiriöiden tuotannon tukahduttaminen on mahdollista: tilastojen mukaan ne rekisteröitiin vain kerran 5 vuoden käytön aikana.

Puutteista aloittelijat erottavat vain Turinabolin korkean hinnan. Markkinoilla ei kuitenkaan ole halpoja lääkkeitä, joilla olisi samat vaikutukset.

Neuvo: kehon suuren kuormituksen vuoksi on suositeltavaa tarkistaa terveytesi ja neuvotella lääkärisi kanssa ennen Turinabolin ostamista.

Kuinka ottaa Turinabolia

Käyttöohjeet ovat seuraavat:

  • soolo Turinabol-kurssi. Aloittelijoille – jopa 20-40 mg, kokeneille urheilijoille ja ammattilaisille – jopa 100-150 mg päivässä, urheilijoille ja urheilijoille, jotka kokevat aerobista toimintaa – jopa 10-20 mg päivässä. Kurssin kesto ei saa ylittää kuutta viikkoa. Päivittäinen annos on suositeltavaa jakaa useaan annokseen hormonaalisten ylijäämien välttämiseksi ja maksaan kohdistuvan rasituksen vähentämiseksi.
  • yhdistettynä. Tulosten parantamiseksi on hyvä yhdistää lääke testosteroni-enantaattiin. Tämä auttaa vähentämään sivuvaikutuksia ja maksimoimaan lihasten kasvun. Optimaalinen annos: 250 mg testosteronia viikossa, 20 mg "tbol" päivittäin. Yhdistelmisteroideja voi ostaa myös kaupastamme.

Kurssin lopussa on vain PCT: n suorittaminen käyttäen tamoksifeenia tai mitä tahansa muuta estrogeenireseptorin salpaajaa. Voit ostaa ne apteekista tai noutaa ne luettelostamme. Kuitenkin, jos kurssi kesti alle 6 viikkoa ja hormonien analyysi sen lopussa osoittautuu normaaliksi, PCT voidaan jättää huomiotta.

Tosiasia: Lääkkeen ottamisen aikana antiestrogeenien tai gonadotropiinin käyttöä ei tarvita.

Arvostelut

Valtaosa Turinabol-arvosteluista on positiivisia. Sitä käyttävät sekä aloittelijat että harrastajat, jotka käyvät kuntosalilla itsensä kehittämiseen, samoin kuin ammattilaiset kehonrakentajat, painonnostajat, voimanostajat ja muut urheilijat. Kaikki huomaavat, että laihojen lihasten rekrytointi on erittäin tehokasta, vähän tai ei lainkaan sivuvaikutuksia ja minimaalisen palautumisilmiön. Ominaisuuksien vuoksi lääkkeen hinta maksaa itsensä täysin.

Toisin kuin testosteroni, jota savustetaan harvoin yksin, Turinabol toimii hyvin ilman ylimääräistä AAS: ää. Jopa aloittelijat käyttävät sitä, koska se osoittaa harvoin sivuvaikutuksia eikä vahingoita kehoa kohtuullisilla annoksilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti