PROVIRON

24.00

Tuotetunnus (SKU): 1575 Osasto:

Kuvaus

Proviron Bayer

Proviron Bayer  on ainutlaatuinen tuote synteettisten steroidien markkinoilla. Monet urheilijat kutsuvat sitä antiestrogeenilääkkeeksi, mutta tämä ei ole täysin oikein. Provironilla on jopa paljon enemmän vaikutuksia:

  • Se toimii miesten sukupuolihormonien analogina, mutta yleensä ei ole asianmukaista käyttää sitä erikseen näihin tarkoituksiin;
  • Proviron voi estää estrogeenin vaikutuksen;

Veressä se sitoutuu proteiiniglobuliineihin, jotka poistavat ja inaktivoivat testosteronia kehosta ja lisäävät testosteronitasoja;

Ja myös Proviron voi lisätä huomattavasti libidoa (joillakin urheilijoilla on spontaaneja erektioita).

Tätä lääkettä ei koskaan käytetä yksin. On suositeltavaa ostaa Proviron käyttää sitä yleisen steroidisyklin aikana.

————————————————– —

Miehen kehossa on tietty palaute. Kun veressä kiertää vain vähän sukupuolihormoneja, kehossa aktivoituvat mekanismit, jotka aktivoivat kivekset ja pakottavat ne tuottamaan suurempia määriä testosteronia.

Jos toisaalta hormoneja on enemmän kuin tarpeen, kivesten toiminta tukahdutetaan. Kuvittele nyt, mitä elimistössä tapahtuu useimpien anabolisten steroidien syklin aikana tai sen jälkeen. Hormonaalinen järjestelmä ”” ymmärtää ”, että sukupuolihormoneja ei ole vain liikaa, vaan liikaa! Oman testosteronin aktiivisuus vähenee voimakkaasti. Ja tämä uhkaa suuren määrän sivuvaikutuksia.

Heitä vastaan ​​on proviron on bayer ohjattu  . Sillä on vähän anabolista aktiivisuutta, mutta tämä ei ole arvokasta.

Monet urheilijat valitsevat ostaa Bayer Proviron tiettyjen steroidien kielteisten vaikutusten torjumiseksi.

Proviron Bayerin vaikutukset

Veressä on proteiini, joka sitoo ja inaktivoi ylimääräisen miesten sukupuolihormonin. Proviron-bayer toimii häntä vastaan. Joten se ei vaikuta testosteronin tasoon veressä, mutta voi lisätä sen aktiivisuutta.

Kuinka tehokas se on? Jotkut kehonrakentajat pitävät sitä yleensä hyödyttömänä. Tämä on iso virhe. Oikein ottaen Bayer Proviron auttaa käsittelemään satoja monia ongelmia, joita muuten varmasti syntyisi.

Proviron Bayerin sivuvaikutukset

Tällä lääkkeellä ei ole käytännössä mitään ei-toivottuja vaikutuksia. Tavallisilla suositelluilla annoksilla se ei vaaranna maksaa. Jos kuitenkin ilmenee kipua oikean kylkiluun alla ja ruoansulatusongelmia, lopeta sen käyttö välittömästi ja ota yhteys lääkäriin.

Kuinka ottaa Proviron Bayer oikein?

Optimaalinen annos on 50 mg päivässä, joka tulisi jakaa kahteen annokseen. Jos nostat annoksen 100 mg: aan päivässä, periaatteessa ei tapahdu mitään kauheaa, mutta on parempi olla ylittämättä tätä lukua maksan kielteisten vaikutusten välttämiseksi.

Mitkä urheilufarmakologiset tuotteet yhdistetään parhaiten Bayer Provironin kanssa?

Tehon tehostamiseksi Provironia yhdistetään usein Clomidin, Gonadotropiinin, Tamoksifeenin kanssa.

Muuten, tämän lääkkeen toinen erottuva piirre on sen kyky lisätä libidoa.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti