Mastever

35.00

Tuotetunnus (SKU): 1572 Osasto:

Kuvaus

Mastever on steroidi, jolla on kohtalainen 88% anabolinen ja matala 44% testosteronin androgeeninen vaikutus. Lääkettä käytettiin aiemmin rintasyövän hoitoon, mutta se lopetettiin virilisointiriskin takia.

Nyt voit ostaa Vermoje Masteronia paitsi voimaharrastuksia harrastaville urheilijoille myös uimareille, urheilijoille, jääkiekkoilijoille, jalkapalloilijoille, niille, jotka tarvitsevat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Lääkkeen vaikuttava aine on esitetty kahdessa eetterimodifikaatiossa – propionaatti (dipropionaatti) ja enantaatti. Niiden välinen ero on vain siinä vaiheessa, kun vaikutus saavutetaan injektion jälkeen: propionaatti vaikuttaa 1-3 päivän kuluessa ja enantaatti 15 päivän kuluessa. Kemiallisessa rakenteessa steroidi on samanlainen kuin dihydrotestosteroni, paitsi että sillä on 2-alfa-ryhmiä.

Siksi, jos haluat ostaa steroidin, jolla on ajastettu vaikutus, mutta jolla on luotettava ja tehokas tulos, voit ostaa Masteron Vermoje -kaupan kaupastamme ja aloittaa itsesi huomenna.

Kuinka Masteron Vermoje -kurssin suorittaminen vaikuttaa urheilijaan?

Steroidin pääominaisuus on tarjota lihasten kasvua kohtuullisessa tahdissa. Kemiallisen rakenteen aromatisoitumisen puutteen vuoksi Masteron ei myöskään voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai gynekomastiaa. Tällä steroidilla on seuraava vaikutus urheilijan kehoon:

  • kuivan, pyörteisen kehon valon hankkiminen;
  • tiheän lihasmassan säilyminen pitkään;
  • voimakas rasvaa polttava vaikutus, joka on vahvistettu useammalla kuin yhdellä kliinisellä tutkimuksella;
  • voiman, potentiaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden kasvu;
  • katabolisten prosessien tukahduttaminen, mikä johtaa lihasrakenteen tuhoutumiseen;
  • lievä diureettivaikutus;
  • auttaa toipumaan uuvuttavasta harjoittelusta;
  • vaikuttaa keskushermostoon ja stimuloi aivoja aktiiviseen liikuntaan;
  • erittyy nopeasti verenkierto- ja virtsateistä.

Tutkittuamme Masteron Vermojaa koskevia arvosteluja voimme päätellä, että se on erinomainen valinta urheilijoille, jotka leikkaavat tai valmistautuvat kilpailuun auttavat rakentamaan kovia lihaksia ja voimakasta kehon helpotusta.

Fenilverin yhdistetyt tai soolokurssin säännöt

Soolokurssi Masteron Vermoje kestää 4 viikkoa. Urheilijan ei pitäisi saada enempää kuin 400 mg lääkettä viikossa. Urheilutoiminnasta riippuen steroidien annos voi vaihdella. Esimerkiksi voimaharrastajat voivat pistää 300-400 mg Masteronia viikossa, kun taas kevyempien urheilijoiden urheilijat saattavat tarvita 200 mg.

Miehille, joiden viikoittainen kokonaisannos on 400 mg, on suositeltavaa pistää 100 mg joka toinen päivä, naisille on parempi pistää 100 mg joka 5. päivä.

Kun toteutetaan yhdistetty kurssi, on parasta yhdistää Masteron Oxandrolone tai Winstrol, tämä tekniikka on tehokkain leikkaamisen aikana. Nopeampaa painonnousua varten on mahdollista käyttää sitä yhdessä testosteronipropionaatin, boldenonin ja trenbolonin kanssa. Kun yhdistät steroideja, älä unohda ottaa lääkkeitä, jotka palauttavat hormonaalisen tason, testosteronivahvistimet, vitamiinikompleksit.

Sivuvaikutukset

Alhaisen anabolisen indeksin vuoksi androgeeniset reaktiot ovat mahdollisia. Siksi steroidin ottamisen jälkeen voi esiintyä vähentyneen hiusten kasvua, eturauhasen liikakasvua, lisääntyneitä aggressiivisuuden merkkejä, virilisaatiota.

Asianmukaisella saannilla ja optimaalisen annoksen valinnalla lääke on täysin vaaraton keholle.

Naisille suurten Masteron-määrien ottaminen voi altistaa virilisaatiolle. Hormonaalisia häiriöitä, ihon kunnon heikkenemistä ja kasvojen hiusten ulkonäköä voi myös esiintyä.

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti