Anadrol 50

45.00

Tuotetunnus (SKU): 1550 Osasto:

Kuvaus

Anadrol 50

Terveisiä kaikille terveellisiä elämäntapoja tukeville lukijoille! Tämän päivän aihe kattaa farmakologian tai pikemminkin lääkkeen Oxymetalon, jolla on useita lajikkeita. Seuraavassa keskustellaan sen ominaisuuksista, soveltamissäännöistä, sivuvaikutuksista, vasta-aiheista jne. Ja selvitetään myös, kuinka tehokkaasti se kiihdyttää lihasmassaa.

Mikä tämä lääke on ja mihin se on tarkoitettu?

Oksimetoloni on suosittu steroidi urheilijoiden keskuudessa, joka stimuloi erytropoietiinihormonin tuotantoa ja parantaa hemoglobiinin muodostumista. Yksinkertaisesti sanottuna tämä aine antaa korkean anabolisten ominaisuuksiensa ansiosta urheilijoille lihoa nopeasti, lisää voimaa ja parantaa myös vammoja.

Kuvaus ja lyhyt esiintymishistoria

Steroidi Oxymetalon näki maailman ensimmäisen kerran vuonna 1959, kun Syntex Pharmaceuticals keksi sen hoitamaan epätasapainoisen punasolun (happea kuljettavat solut) aiheuttamia vaivoja. Se on luonteeltaan synteettinen ja sillä on monia eri nimiä: Oxydex, Anapolon, A 50 jne.

Myyntiehdot

Anadrol (sama Oxymetalone) pidetään ehdottomasti hyväksyttynä lääkkeenä ja sitä myydään useimmiten pillerimuodossa. Sillä on monia nimiä ja eri valmistajia, joten osto on helpoin tehdä tilaamalla yritys tai Internet. Tämä ei vaadi reseptejä, mutta ennen kurssia sinun on tutkittava käyttöohjeet kunnolla maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi ja sivuvaikutusten todennäköisyyden vähentämiseksi.

Kuinka se vaikuttaa kehoon?

Tämän lääkkeen steroidiprofiili ei eroa sen vastaavista näytteistä (Turinabol, Winstrol, Deca jne.) Ja sillä on suurempi vaikutus tuki- ja liikuntaelimistöön. Lisäksi se nopeuttaa kaikkia aineenvaihduntaprosesseja ja lisää siten harjoittelun tehokkuutta. Yksinkertaisesti sanottuna lihakset saavat saman kuormituksen, mutta toipuvat nopeammin ja loukkaantumisriski pienenee. Tämän avulla voit saavuttaa nopean painonnousun.

Farmakokinetiikka ja farmakodynamiikka

Anapolon on voimakkaasti anabolinen eli aine, joka parantaa aineenvaihduntaa, ja myös nopeuttaa uusien solujen muodostumista, hemoglobiinisynteesiä ja aktivoi verenvuotoa.

 1. Ensinnäkin tämä lääke luo suotuisat olosuhteet kollageenin lisääntymiselle, mikä tekee tuki- ja liikuntaelimistön kudoksesta joustavamman ja siten sen sietävän kasvavia kuormituksia.
 2. Yhdessä ruumiinpainon kasvun kanssa Anapolon aktivoi muita järjestelmiä, jotka lisäävät veden ja rasvan määrää kehon ravintoaineina, mikä otetaan huomioon myös tehokkaassa painossa.
 3. Naisten otettuna Anadrol 50 vaikuttaa estrogeeni- ja progesteronihormonien tuotantoon, jotka vaikuttavat kuukautiskiertoon, raskauteen ja seksuaaliseen kehitykseen ja voivat siten aiheuttaa poikkeavuuksia kehon toiminnassa.

Toinen tällaisten vahvistimien ominaispiirre on systemaattinen, ts. Kurssikäyttö. Tämän vuoksi on erittäin vaikeaa ylläpitää tuloksia (paino, vahvuus jne.) Kurssin päättymisen jälkeen, ja jyrkkä lasku on mahdollista myös farmakologian tai ruokavalion lääkettä vaihdettaessa.

Julkaisumuoto

Aito oksimetolonia tuotetaan vain kahdessa muodossa – 50 mg: n tabletit ja injektiot. Toisin kuin jälkimmäinen, ensimmäinen on yleisin ja myydään usein verkkosivustoilla tai urheiluravintomyymälöissä. Tällaisen lääkkeen arvioitu hinta vaihtelee pakkauksen koosta riippuen. On epärealistista löytää sitä ampulleista, koska niitä valmistetaan pieninä määrinä vain niille, jotka eivät voi ottaa pillereitä mistä tahansa syystä.

Sävellys

Jos puhumme anabolisista aineista, on tärkeää ottaa huomioon aktiivinen kyky. Se ilmenee Oxymetalonista, joka on synteettistä alkuperää. Toisin sanoen sen molekyyli valmisteessa on tärkein aktiivinen elementti, joka vaikuttaa massaan. Kaikkia muita pidetään apuna ja välttämättöminä assimilaatiolle. Yksinkertaisesti sanottuna Oxymethalon on sekä lääkkeen nimi että aine, josta se koostuu.

Hyödyt ja haitat

Anabolisten steroidien positiiviset piirteet ja niiden haitat erittelemällä voidaan tehdä johtopäätös, että ne ovat samoja kuin muut samanlaiset aineet. Etuista seuraavat korostuvat.

 • Hyvä vartalonlievitys muutamassa kuukaudessa.
 • Lisääntynyt lujuus ja pienempi loukkaantumisriski.
 • Nopea toipuminen harjoituksen jälkeen.
 • Aineenvaihduntaprosessien kiihtyminen.

Näiden merkittävien etujen taustalla on myös haittoja, jotka jo vaikuttavat terveydentilaan.

 • Suurin haitta on testosteronin tuotannon rikkominen luonnollisella tavalla.
 • Aineenvaihduntaprosessien epätasapaino.
 • Kyky palautua (nopea painonlasku vastaanoton lopussa).

Oksimetolonia pidetään hyvänä lääkkeenä nopean fyysisen kehityksen kannalta, mutta sen rinnalla monet kehon prosessit etenevät kiihtyneellä nopeudella, mikä häiritsee luonnollista tasapainoa. Toisin sanoen sillä on merkittäviä etuja ja haittoja, jotka ovat toisiaan vastaan.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Joissakin tapauksissa on jopa hyödyllistä ottaa tämä lääke, koska se keksittiin alun perin lääkkeenä. Sitä määrätään potilaille, joilla on anemia, ja sitä käytetään myös sädehoidossa. Ominaisuuksiensa ansiosta Oxymetalone palautuu nopeasti ja palaa vanhaan elämään. Mutta väärällä lähestymistavalla voit aiheuttaa valtavaa haittaa keholle.

Esimerkiksi munuaisongelmien esiintyminen kieltää kategorisesti minkään lääkkeen käytön, koska ne kuormittavat suuresti erittymisjärjestelmää. Tätä steroidia ei myöskään suositella urheilijoille, joilla on alhainen verenpaine ja maksan häiriöt, ja vielä enemmän raskaana oleville naisille. Yleensä, jos voimme perustellusti olettaa, että anaboliset steroidit ovat vähiten haitallisia terveelle ja kestävälle keholle.

Mahdolliset haittavaikutukset

Oxymetalone-valmisteen ottamisen jälkeen voi esiintyä kolmansien osapuolten oireita.

 1. Merkittävin kielteinen vaikutus on maksaan, koska se on luonnollinen suodatin ja kuljettaa kaikki vieraat aineet itsensä läpi.
 2. Miesluonteenpiirteiden ilmentyminen naisilla (karkea ääni, kohokuvioitu runko, ulkonevat suonet jne.).
 3. Lihaskouristukset (kouristukset).
 4. Pahoinvointi, vilunväristykset, vatsakipu, ruoansulatusongelmat – nämä merkit voidaan ilmaista erikseen.
 5. Ihosairaudet.

Anadrol on ehdottomasti kielletty raskauden aikana, vaikka jakso on vain muutama viikko. Tällaisissa olosuhteissa on parempi luopua ruokavaliosta ja tarpeettomasta stressistä kokonaan, mutta päinvastoin, levätä enemmän ja syödä terveellisiä vitamiiniruokia.

Yliannostus

Jos et tarkkaile lääkkeen annosta ottaessasi sitä, et pääse pois pienellä tahattomuudella. Yliannostus aiheuttaa vakavia häiriöitä.

 • Lihavuus on kehon rasvan lisääntyminen.
 • Rintojen suureneminen (miehillä).
 • Joissakin tapauksissa yksinkertainen häiriö (kuume, vatsakipu jne.).
 • Korkea verenpaine.
 • Eturauhastulehdus, hiustenlähtö ja hermostuneisuus.

Tällaisia ​​oireyhtymiä esiintyy usein niillä, jotka käyttävät Oxymethalone-valmistetta, unohtamatta oikeaa annosta.

Kuinka kauan paketti kestää?

Voit sanoa kuinka kauan tämän steroidipakkaus kestää, sinun on otettava huomioon itse pakkauksen koko. Myynnissä nämä löytyvät useimmiten.

 • 20 kappaletta – riittää 3 viikkoon.
 • 60 kappaletta – riittää koko kurssille (6-7 viikkoa).
 • 100 kappaletta – pakkaus on suunniteltu 3 kuukaudeksi ja 1 viikoksi.

Valmistaja ilmoittaa nämä aikavälit viittaamalla yksin antoon tavanomaisella annoksella (1 tabletti päivässä). Kuvia paketeista on esitetty alla.

Varastointiolosuhteet

On suositeltavaa pitää Oxymetalon samassa paikassa kuin kaikki muut farmakologiset aineet – paikassa, joka on suojattu kosteudelta ja valolta. Tämä voi olla kaappi tai yöpöytä, joka sijaitsee kaukana vedestä. Sitten lääke ei menetä ominaisuuksiaan.

Kestoaika

Anadrol 50: n (sama Oxy) vaikutusaika riippuu suurelta osin pakkauksesta. Jos tämä on injektiomuoto (ampulleissa), niiden säilyvyysaika on yleensä rajaton. Sama voidaan sanoa kapseleista. Suurin osa tuotetaan joko rakkuloissa tai kuplissa. Ensimmäisessä tapauksessa pakkaus takaa luotettavan tiiviyden ja siten pitkän säilyvyyden. Mutta toisessa, kun tabletit ovat ulkoisessa ympäristössä, varastointiin on suhtauduttava viisaasti ja kaikkia olosuhteita on noudatettava (suoja kosteudelta ja valolta).

Pääsääntöisesti useimmat steroidit säilyttävät ominaisuudet monien vuosien ajan, koska niillä on synteettinen pohja.

Kuinka ottaa se oikein?

Sinun on aloitettava siitä, että kaikki lääkkeet otetaan sen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Siksi sitä on tutkittava huolellisesti, ennen kuin sitä käytetään vieraalla kielellä. Mitä Oxymetalone, se lasketaan ruumiinpainon perusteella ja sitä käytetään kehonrakennustableteissa, joissa on 50 milligrammaa. Annoksen nostaminen ei tuota tulosta, vaan vain vahingoittaa kehoa.

Antotapa ja annostus

Kuten edellä mainittiin, aikuiselle urheilijalle riittää 0,05 g lääkettä päivässä (1 tabletti). Tämä riittää nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja vahvistamaan tuki- ja liikuntaelimistöä. Ottoaika ei vaikuta erityisesti tulokseen, joten se voidaan käyttää ennen ateriaa tai sen jälkeen.

Suuremmat annokset on tarkoitettu vain sairauksien hoitoon, eikä niitä käytetä urheilualalla.

Kurssin kesto

Mikä tahansa steroidi annoksesta riippumatta otetaan tietyksi ajaksi, jota kutsutaan a "kurssi". Anadrolin tapauksessa se kestää puolitoista kuukautta tai 6 viikkoa. Toisin sanoen urheilijan tulisi ottaa 45 päivän ajan yksi tabletti (50 mg) päivittäin yhdistämällä tämä tasapainoiseen ruokavalioon ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Vastaanottojärjestelmät

Oxymethalonia on suositeltavaa käyttää urheilun alalla vain kovan harjoittelun aikana. Kurssi voidaan joko eristää tai yhdistää muihin lääkkeisiin. Tämä johtuu siitä, että se parantaa aineenvaihduntaa, mutta vaikuttaa heikosti androgeenien (sukupuolihormonien) tuotannosta vastuussa oleviin rauhasiin aiheuttaen niiden puutteen. Siksi vaikutuksen lisäämiseksi hormoneja voidaan täydentää ulkopuolelta yhdistämällä oksymetalonin vastaanotto muilla tavoilla.

Kuinka kauan kestää toimia

Jos puhumme sisäisistä tuntemuksista, ne voidaan kuulla jo ensimmäisen viikon aikana (1-2 kg: n lisäys). Yleensä nivelkipu vähenee merkittävästi ja voimaa lisätään. Lihakset tuntevat olevansa täynnä, ja ne toipuvat paljon nopeammin.

Ulkopuolisesti konkreettinen tulos ilmestyy 14 päivän kuluttua, kun noin puolet kurssista on kulunut. Mutta maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi (8-10 kg massaa) saannin on oltava täydellinen (kaikki 6 viikkoa). Kokeellisiin tarkoituksiin ota kuva itsestäsi ennen annosta ja sen jälkeen ja näe ero.

Mihin se yhdistetään?

Oksimetoloni yhdistetään useimmiten lääkkeisiin, jotka joko aktivoivat sukupuolirauhaset, jotka tuottavat hormoneja, tai jo sisältävät niitä koostumuksessa. Erinomainen kumppani on Testosterone Enanthate, jonka annoksen tulisi olla noin 40 mg / päivä, tai jokin muu aine, joka lisää sukupuolihormonien määrää. Anapolonin toiminnan ymmärtämiseksi paremmin voit katsella videota, joka kertoo tästä lääkkeestä.

Kurssiterapian jälkeen

Kehon aikaisemman työkyvyn palauttamiseksi on kurssin ottamisen jälkeen suoritettava PCT. Prosessin ydin on lääkkeen (esimerkiksi klomifeenin) käytössä, joka stimuloi sukupuolihormonien luonnollista vapautumista ja aineenvaihdunnan palautumista. On parempi aloittaa hoito viikko Oxymetalone-valmisteen käytön jälkeen ja jatkaa sitä 14 päivän ajan. Apteekista on täysin mahdollista löytää lääkkeitä PCT: lle. Tavallinen annos on kaksi tablettia ensimmäiselle viikolle (aamu ja ilta) ja yksi toiselle (vain aamu).

Kuinka ei ostaa väärennöstä?

Alkuperäisen lääkkeen ostamiseksi sinun on otettava yhteyttä virallisiin valmistajiin. He ovat.

 • British Dispensary – tunnettu Androlic vapautetaan.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Valmistaja Oxiged 50.
 • Olymp Labs on turkkilainen Oxymetalon.

Kun ostat verkosta, yritä lukea sivuston kävijöiden arvosteluja ja tuotearvioita.

 

Lisäksi, jos tarkastelet tarkasti ohjeita, siinä on oltava valmistajan yhteystiedot, mukaan lukien puhelin. Halutessasi voit jopa soittaa sille ja selvittää, toimitetaanko tämä tuote jälleenmyyjälle.

Mikä pitäisi olla pakkaus?

Vuodelle 2018 tämän lääkkeen valmistaja käyttää kahta pakkaustyyppiä – foliosuljetut purkit ja tavalliset läpipainopakkaukset. On pidettävä mielessä, että oksymetalonia sisältävillä tuotteilla on monia eri nimiä: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone jne. Mutta ne kaikki ovat identtisiä ja eroavat toisistaan ​​vain valmistajan ja suunnittelun suhteen.

Väärennös ja alkuperäinen mikä ero on?

On mahdotonta erottaa väärennöksiä alkuperäisestä paljaalla silmällä. Ensimmäinen asia, johon sinun tulisi kiinnittää huomiota, on sertifikaatti. Jos se on saatavana, se tarkoittaa tuotteen ilmoitetun laadun noudattamista. Siksi ilman tätä ostodokumenttia ei voi edes olla puhetta.

Ne säästävät usein väärennöksiä, joten voit löytää puutteita yksinkertaisella pinnallisella tarkastelulla. Se voi olla ohjeiden epätarkkoja kirjaimia, huonosti liimattuja etikettejä, puutteita pakkauksessa jne.

Palaute isännältä

Ennen ja jälkeen tuloksia

Oksimetanoli on osoittautunut hyvin lääkemarkkinoilla, koska sillä on monia etuja ja se on sopivin vaihtoehto sekä aloittelijoille että kokeneille urheilijoille. Hän alkaa toimia heti, ja kuuden viikon aikana on täysin mahdollista saavuttaa 8 kg. Samalla kurssin lopussa ei ole vakavia komplikaatioita.

Mitä lääkärit ja tutkijat sanovat?

Toistaiseksi harvat ihmiset hyväksyvät tehostimien käytön yleensä, koska ne muuttavat kehon luonnollista toimintaa. Lääkärit sanovat kuitenkin, että oksimetololilla on verrattuna muihin anabolisiin steroideihin paljon etuja. Yksi niistä on suorituskyky. Toisin sanoen keho reagoi erittäin nopeasti tämän aineen sisältöön.

Vaikka tilastojen mukaan on vain vähän tuhoisia seurauksia, kukaan ei ole immuuni niistä. Jokainen tekee päätöksen huumeiden käytöstä itse.

Analogit

Oxymetalone-analogeista voidaan erottaa seuraavat.

 • Anadrol ja Anadrol 50.
 • Oxandrolone.
 • Anabol.
 • Kitosaani.
 • Jos puhumme huumeista, joilla on samanlainen vaikutus, voimme ottaa huomioon Sustanonin, metaanin ja metyylitestosteronin.

Johtopäätös

Oksimetanoli on tietysti synteettinen steroidi, jolla on laillinen asema ja jolla on monia eri nimiä. Kokeneiden urheilijoiden mukaan se todella lisää kehon massaa ja seuraa voiman kasvua, ja sen suhteellisen alhaiset kustannukset tekevät siitä edullisemman. Kuten kaikilla anabolisilla steroideilla, sillä on kuitenkin omat sivuvaikutuksensa, joita esiintyy useimmiten ihmisillä, joilla on heikko runko. Siksi sitä voivat ottaa turvallisesti vain fyysisesti terveet ihmiset, joilla ei ole munuais- ja maksaongelmia.

 

 

Lisätiedot

Tuote

Luokka

Ingridient

Valmistus

Tuotteen hinta

Paketti